Tavuk, Türk mutfağındaki önemli lezzetlerden biri. Mutfak kültürümüzde ızgarasından tavasına farklı pişme yöntemleriyle kendine yer bulan bir yemek. Chicken Kitchen da böylesi önemli bir yere sahip olan bu lezzeti, dünya konseptiyle de birleştirerek, misafirlerine bir şölen yaşatıyor. 13 farklı markayı tek çatı altında toplayan Together Food Hall’deki Chicken Kitchen, birbirinden farklı tavuk lezzetleriyle misafirlerini bekliyor.

Mangal lezzetinden dünya tariflerine…

Ataşehir’deki Watergarden AVM içerisinde yer alan Together Food Hall’deki Chicken Kitchen’da tavuğun değişik lezzetlerini deneme şansı yakalayacaksınız. Barbekü Soslu Tavuk Tabağı, Tavuk Pirzola Tava ve Acılı But Tabağı, mangal keyfinde bir yemek keyfi yaşatırken, renkli karabiber sosuyla hazırlanan Madagaskar Tavuk ya da Cafe de Paris Soslu Tavuk Tabağı, farklı lezzet denemek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Köri Soslu Tavuk ve Dağ Kekiği Kremalı Tavuk, aromatik tatları sevenleri kokusuyla masaya davet ediyor. Soya Soslu Tavuk ile Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ise, Uzak Doğu mutfağına düşkün olanların tercihleri arasında yer alıyor. Tüm lezzetlerin fesleğen soslu makarna ve mevsim yeşillikleriyle birlikte sunulduğu Chicken Kitchen hem lezzetli hem besleyici bir yemek keyfi yaşatıyor.

Borsa güne düşüşle başladı Borsa güne düşüşle başladı

AVM’nin havuz katında hizmet veren Together’da yemeğinizi, Watergarden’ın muhteşem havuz şovlarını izleyerek yiyebileceksiniz. Modern mimarisi ve şık tasarımıyla Together, lezzet şöleni yaşamak isteyen misafirleri bekliyor.


Muhabir: Belkıs Yılmaz