Müzik

Tan Taşçı Harbiye'de Sezon Finali Yaptı

Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen 2024 Türkiye yaz turnesinin son iki konseri için iki gece üst üste Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesindeydi.

Abone Ol

Biletleri aylar önce tükenen konserlere İstanbul ve şehir dışından gelen müzikseverler uzun kuyruklar oluşturdu.

İki günde yaklaşık 10 bin kişiye şarkılarını söyleyen Tan Taşçı, "Çok güzel bir sezon oldu. Hepinize çok teşekkür ederim. Son konserlerde de yalnız bırakmadınız. Yeni yılda yeni şarkılarla görüşeceğiz." diyerek seyircisini selamladı.

Tan Taşçı'ya eşlik eden Harbiye korosu bu konserlerde de geleneği bozmadı. Çocuklarla her zaman arası çok iyi olan Taşçı, gecenin sürprizlerinden biri olarak menajerinin kızı Lena Kayahan(3) 'ı sahneye aldı. "Bilir Mi'den Herhalde'ye geçtik,  1 haftadır prova yapıyoruz, Lena ile sizin için söylüyoruz." diyerek tüm alkışları Lena için aldı.

"Gerçeklere çok ihtiyacımız var."

Konserlerini bir klasik olarak "Yalan" şarkısı ile bitiren Taşçı; " Tekrar görüşene kadar başka yalan dinlemeyin lütfen. Bazı kötü kabuslardan uyanmak için tek yol onun bir rüya olduğunu fark etmekten geçer. Farketmekten de gerçeklerden geçer. Gerçeklerden hiç korkmayın, gerçeklere çok ihtiyacımız var. Kendinize iyi bakın." diyerek final yaptı. 

Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla devam eden konserlerine kısa bir albüm hazırlığı arası vererek 2025'de  devam edecek.