Görkemli lansman Görkemli lansman

Sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yoğun ilgi gösterdiği, sunuculuğunu Selen Görgüzel’in yaptığı gecede ünlü oyuncu Tamer Levent, Çiğdem Tunç ve eski mankenlerden İsmet Özhan ile Hülya Yiğitalp Meslek Onur Ödülü aldılar. Gecenin sunucusu Selen Görgüzel “Yılın En İyi Giyinin Pop Sanatçısı” ödülünü alırken “Umurumda Değil” adlı şarkısını seslendirdi ve sahnede hem dans hem de kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Yılın En iyi Çıkış Yapan kadın Pop Sanatçısı ödülünü almak için sahneye gelen Melis Fis’de çok sevilen şarkısı “Kara Kedi”yi seslendirdi ve kıyafeti ile ilgi gördü. Koordinatörlüğünü Kemal Taymaz’ın yaptığı geceye destek veren sponsorlar arasında L’octone, Mint Akademi, Nova Motors ve Bernur Etiket de yer aldılar.

Ödülünü Atatürk’e ithaf etti…

Moda dünyasının renkli ismi İvana Sert ise “Yılın Moda İkonu” ödülünü Ömer Seval ile birlikte aldı. Üzeri tül transparan fosforlu sarı renk elbisesi ile dikkat çeken İvana Sert geceye eşi Sezer Dermeci ile birlikte geldi. Ödülünü almak üzere sahneye gelen İvana Sert, Ulu önder Atatürk’ün çok şık giyinen örnek bir lider ve zamanının moda ikonu olduğuna dikkat çekerek “Bu ödülü Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, döneminin çok şık giyineni ve moda ikonu olan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e ithafen alıyorum” dedi. İvana Sert bu sözleri üzerine salonda dakikalarca alkışlandı.

Geceye özel defile…

Ödül töreninde davetliler geceye özel moda tasarımcısı Mehmet Köymen defilesini izlediler. Birbirinden şık kıyafetlerin sergilendiği defilede podyuma sevimli bir köpek ile çıkan mankenler son günlerde büyük tartışmalara neden olan sokak hayvanlarının haklarına dikkat çekmeye çalıştılar. Defile öncesinde ise moda tasarımcısı Mehmet Köymen, Deha Platformu yararına bir açık artırma yaptı.

Muhabir: Serpil Portakal