Magazin

Sefa Doğanay: Kaprisim yok

Sefa Doğanay, 'Sefa Doğanay Gazinosu'yla Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin amfi sahnesinde izleyici karşısına çıktı.

Abone Ol

Komedyen, geleneksel hale gelen 'Ay Işığında Komedi' etkinlikleri kapsamında hayranlarını güldürdü. Sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Doğanay, "Yaz yoğun geçiyor. Yeni bir stand-up ve sinema filmi yazdım. Neriman Abla karakterimiz vardı. Sevenlerimiz onu çok istiyorlardı. Onunla ilgili yoğun çalışmamız oluyor. Neriman Abla biliyorsunuz gıybetçi... İnanılmaz maceraları var. Tipi ve kendi komik. İnşallah onu seyirciyle buluşturacağız. Yazar arkadaşlarla konuşuyoruz hemen sete çıkmak için..." dedi. Komedyen "Karakter işlerinin serileri oluyor genelde. Neriman Abla'nın da serisi olur mu?" sorusuna, "Önü açık olacağını düşünüyorum. Türk halkının benimsediği işler seri oluyor. Bu da olur gibi olur" yanıtını verdi. Fit haliyle dikkat çeken Doğanay, "Aç geziyorum. Kuliste iki ceviz ve fıstık veriyorlar. Karatay diyeti yapıyorum. Hocamızın lafından çıkmıyorum" esprisiyle, Canan Karatay'a takıldı. Kulis isteklerinin olmadığını belirten komedyen, "Kaprisim yok. Sahneden önce çay, Türk kahvesi ve su olsun yeter" diye konuştu. Instagram'ın erişimin kapatılmasına Doğanay, "Yıldızı hep parlayanları etkilemez. Gerçekten insanların gönülle, kalbine ve beynine girmiş olan insanların havası sönmez" diye konuştu.

'Kahkaha attırıyorsa saygı duyarım'
Komedyen, "Senin arkadan komedyen geleceğini düşündüğün komedyen var mı?" sorusuna, "Bunu anca halk söyler. Bence herkesten bir tane var. Kimse kimse gibi zaten olamaz. Herkes yerinde olsun ve bir tane olsun. Sahne şovu başka bir şey. 1.5.2 saatlik şov için bilet satıp, salonu doldurup arka arkaya şaka yapabilen az kişi var. Onlardan bir tanesi olduğumu naçizane söyleyebilirim. Sevip-sevmemek başka bir şey ama salonu kapalı gişe doldurup, kahkaha attırıyorsa saygı duyarım" diye cevap verdi.