En yeni teknolojileri avantajlı fiyatlarıyla teknoloji severlerle buluşturmaya devam eden Teknosa, kullanıcılara gelişmiş yapay zekâ deneyimi yaşatacak ürünlerine bir yenisini daha ekliyor. Samsung’un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını Teknosa’nın 64 ildeki 190’a yakın mağazasında yakından deneyimlemek ve keşfetmek mümkün.

Galaxy Z Serisi ile Yapay Zeka Deneyimi

Galaxy Z Fold'un geniş ekranı, Galaxy Z Flip'in FlexWindow özelliği ya da tüm gücüyle ikonik FlexMode özelliği gibi birçok yönüyle Galaxy Z Serisi; kullanıcıların yapay zeka yeteneklerini üst düzeyde deneyimlemesini sağlıyor. Samsung Galaxy Z Serisinin sahip olduğu etkileyici form faktörü temelleri üzerine inşa edilen Galaxy AI; Galaxy Z Serisi’nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran güçlü, akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor.

Galaxy Z Serisi için Samsung ayrıca kullanıcılara 7 yıl boyunca güvenlik, 7 nesil boyunca da işletim sistemi güncellemesi de taahhüt ediyor. Galaxy Z Fold6; Gümüş, Pembe ve Lacivert renk seçeneklerinde mevcutken, Galaxy Z Flip6; Gümüş, Sarı, Mavi ve Mint Yeşili renk seçeneklerinde sunuluyor.

Lansmana Özel Çarpıcı Fırsatlar

Samsung’un yeni katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6, cazip takas kampanyası ve hediye orijinal kılıf seçenekleriyle Teknosa mağazalarında satışa sunuluyor. Samsung’un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan Galaxy AI yeniliklerine benzersiz katlanabilir ekran deneyimiyle yeni bir yorum getiren; daha ince, daha hafif ve daha güçlü yeni Galaxy Z Serisi, tüm Teknosa mağazalarından 28 Temmuz’a kadar lansman kampanyasıyla satın alınabilecek.

Güneş panelinde yerlileşmeyene teşvik verilmeyecek Güneş panelinde yerlileşmeyene teşvik verilmeyecek

Muhabir: Serpil Portakal