Magazin

Özge Ulusoy'un güzellik sırladı

Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy, güzellik fuarında iki yıldır yüzü olduğu FE For Your Beauty firmasının Ahmet Ataş'ın ev sahipliğini yaptığı stadında boy gösterdi.

Abone Ol

Model, "Güzellikle ilgili bir şey olunca hoşuma gidiyor. Bizim ülkemizden bu kadar başarılı markalar çıkması beni motive ediyor. Derdim; bakım yapıp ve süslenip, takipçilerimle paylaşım. Bunu seviyorum. Dün gelecektim ama hastaydım serum yedim. Bir aydır erteliyordum vitaminle... En son ani hava değişikliği ve uykusuzlukla, üşütmeyle alakalı bir şey oldu" dedi.

Ulusoy, "Güzellik sırrınız nedir?" sorusuna, "Bir bütün olduğunu düşünüyorum. Öncelikle doğru yaşamak ve doğru uyumak. Erken yatıp, erken kalkmak. Spor yapmak önemli... Sağlıklı beslenmek. Pozitif ve mutlu olmaya çalışmak. Çok şükür özel ve bütün hayatım çok şükür iyi gidiyor" yanıtını verdi. Faruk Çolakoğlu ile birlikte olan Ulusoy, "Evlilik var mı?" sorusuna, "İnşallah Allah'ın izniyle... Olduğu zaman haber vereceğim. Büyük bir şey olmayacak" cevabını verdi. 


'Eleştirileri acımasız buldum'
Türkiye güzeli  İdil Bilgen'in eleştirilmesine model, "Ben de Miss Turkey çıkışlıyım. Ben Miss Universe'e gitmiştim. Tam olarak model tipli kızları seçmiyorlar. Tabii ki her şey önemli... Adı üstünde güzellik yarışması ikisini bir potada eritmek gerekiyor.  İdil güzel ve donanımlı kadın. Türkiye'yi güzel temsil edeceğine eminim. Eleştirileri acımasız buldum" ifadelerini kullandı.