Bunaltıcı sıcaklar, tatil planları, heyecanla beklenen konser ve festivaller, şehir koşuşturmacası ekstra terleme ve beraberinde ter kokusuna sebep olabiliyor. Old Spice’ın geniş koku portföyünde yer alan Rockstar ve Captain serileri ile kötü koku sorununu ortadan kaldırarak, sıcak yaz günlerinde bile mükemmel ferahlıktan ödün vermeyeceksiniz!

Old Spice Rockstar Serisi ile Parfüm Kalitesinde 48 Saat Süren Festival Ferahlığı*!

Old Spice Rockstar 400ml 3ü1 arada Duş Jelleri, güçlü performansları ve parfüm kalitesinde kalıcı kokuları ile güne tepeden tırnağa ferahlığın keyfini çıkardığınız bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Old Spice Rockstar Stick Deodorant kötü koku ile mücadele eden teknolojisi ve parfüm kalitesindeki kalıcı kokusu ile erkeklerin ferahlığı sonuna kadar hissedecekleri kişisel bakım rutinlerine ortak oluyor. Old Spice Rockstar Sprey Deodorant ise gün içinde ferahlık takviyesine ihtiyaç duyduğunuz her an yardımınıza koşarak gününüz ne kadar yorucu geçerse geçsin enerji veren notaları ile tam istediğiniz gibi ferah kalmanıza yardımcı oluyor.

Rockstar ürün ailesinde yer alan Rockstar Duş Jeli, Stick ve Sprey Deodorantlar canlı bergamot ve gevrek elmanın odunsu notalarla birleştiği turunçgil kokusu ile ferahlık dünyasını sarsmanızı sağlayacak.

Old Spice Captain Serisi ile 48 Saat Süren Festival Ferahlığına* Yelken Açın!

Old Spice Captain 400ml ve 1L Duş Jelleri, güçlü performansları ve kalıcı kokuları ile güne ferah bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Old Spice Captain Stick Deodorant ise kalıcı etkisiyle 48 saat boyunca ferahlık* hissini korurken, erkeklerin yaz sıcaklarında kişisel bakım rutinlerine de ortak oluyor. Old Spice Captain Sprey Deodorant ise gün içinde ferahlık takviyesine ihtiyaç duyduğunuz her an yardımınıza koşarak gününüz ne kadar dinamik geçerse geçsin tam istediğiniz gibi ferah kalmanıza yardımcı oluyor.

Captain ürün ailesinde yer alan Captain Duş Jeli, Stick ve Sprey Deodorantlar tazeliği ve ferahlığı temsil eden okyanus, sandal ağacı ve narenciye notaları ile güne sağlam bir başlangıç yapmanızı sağlayacak.

Old Spice Rockstar 3ü1 arada Duş Jeli 400 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 331.50

Old Spice Rockstar Stick Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

Old Spice Rockstar Sprey Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

Dolce & Gabbana 99 Euroluk köpek parfümünü piyasaya sürdü Dolce & Gabbana 99 Euroluk köpek parfümünü piyasaya sürdü

Old Spice Captain Duş Jeli 400 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 331.50

Old Spice Captain Duş Jeli 1000 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 746.90

Old Spice Captain Stick Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

Old Spice Captain Sprey Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**: 243.90

* Günlük duş jeli ve deodorant kullanımı ile

** Fıyatlandırma, promosyon aktiviteleri uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir

Muhabir: Serpil Portakal