Ekonomi

Nilky Probiyo, aylık 60 bin satış adedine ulaştı

Türkiye'nin ilk modern bitkisel içecek markası Nilky, besleyici ve lezzetli bitkisel içerikleri bir araya getiren ürünleriyle sektörde öne çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında piyasaya sunulan Probiyo, kısa sürede büyük ilgi görerek aylık yaklaşık 60 bin satış adedine ulaştı.

Abone Ol

Probiyo, Hindistan cevizi bazlı özel formülü ile sadece kahvaltıda değil, günün her saatinde keyifle tüketilebilecek bir lezzet sunuyor. Laktoz içermeyen, tamamen vegan yapısıyla sindirimi kolaylaştıran Probiyo, şişkinlik yapmadan gün boyu rahat ve hafif hissettiriyor. Bitkisel içerikli Probiyo, dengeli yaşam tarzını benimseyenler ve doğaya duyarlı bireylerin ideal bir tercih olmanın yanı sıra, laktoz intoleransı olanlar ve vegan beslenenler için de uygun bir alternatif sunuyor.

Nilky Kurucu Ortağı Caner Peltekçi, “Probiyo’nun kısa sürede gördüğü bu büyük ilgi, Nilky ailesi olarak bizleri son derece gururlandırıyor. Bu, tüketicilerin giderek bitkisel içerikli beslenmeyi ön planda tutan tercihlerinin arttığının ve markamıza duydukları güvenin bir göstergesi. Herkesin bitki bazlı ve aynı zamanda lezzetli seçeneklere kolayca ulaşabilmesi hedefiyle çıktığımız bu yolculukta, doğru yolda olduğumuz konusunda da bize cesaret veriyor. Bu doğrultuda, sürdürülebilirlik ve dengeli beslenme odaklı yenilikçi yaklaşımlarımızı sürdürerek, müşterilerimize en iyi kalitede ürünleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

2021 yılında kurulmasından bu yana Türkiye genelindeki ulusal perakende zincirlerinde hızla yer bulan ve kısa sürede sektörün önde gelen markalarından biri haline gelen Nilky, markanın sürdürülebilirlik ve yenilikçilik ilkelerini de temsil eden ürün portföyü ve çevreye duyarlı üretim süreçleriyle öne çıkıyor. Nilky ürün gamında laktozsuz şekerli ve şekersiz badem, yulaf, fındık, hindistan cevizi, soya, fındık ve çikolata sütü, salep, probiyotik yoğurt ve kahve alternatiflerinden oluşan 12 çeşit ürün yer alıyor.