Güzellik

Moda tutkunları Luna Per Noctes markası ile tanışmak için bir araya geldi

2024 yılında Esen Sağıroğlu tarafından kurulan Luna Per Noctes markası, 24 Eylül Salı günü Bebek Slow Café’de gerçekleşen etkinlikle, moda severleri bir araya getirdi.

Abone Ol

Sevilen DJ, Aksak performansının eşlik ettiği bu davette, markanın sofistike ve zamansız tasarımları tanıtıldı. Türkiye’nin önde gelen isimlerinden Hande Can, Özge Ulusoy, Aysun Kaba gibi isimlerin yanı sıra basının katılımıyla düzenlenen bu seçkin etkinlik, Luna Per Noctes’in moda sahnesine güçlü bir adım atışını kutluyor.



Gündüzden geceye çabasız şıklığı ile ön plana çıkan tüm koleksiyonlarını moda severlerle buluşturan Luna Per Noctes’in kurucusu Esen Sağıroğlu, davetlilere markasını oluşturma hikayesi hakkında ve koleksiyonları hakkında bilgiler verdi.



‘Kapsül bir gardırop yapmak istemekten yola çıkarak oluşturduğum STARLIT MAGESTY Koleksiyonumu paylaşmaktan keyif aldığım bir organizasyondu, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim’



Luna Per Noctes Hakkında;

Lasalle College’da moda tasarımı eğitimini tamamladıktan sonra farklı markalarda tasarımcılık yapan Esen Sağıroğlu, edindiği tecrübeleriyle Luna Per Noctes’i hayata geçirerek, her kadının potansiyelini açığa çıkarmasına katkıda bulunmayı kendisine misyon ediniyor.
Marka, modern, güçlü, gusto sahibi, öz güvenli, duygusal, romantik ve seksi bir persona canlandırarak modanın geceyi gündüze taşıyan ışıltısını vurguluyor.

Her biri “star parça” niteliğinde olan ürünleriyle hem şıklığı hem de konforu bir arada sunarak dikkat çekici bir stil inşa eden marka, zamansız bir şıklık vaat ediyor.