Beyaz Perde

Meşru Gayrimeşru Filminin Galası Gerçekleşti

Kadrosunda Erkan Can, Kemal Uçar, Şahin Sarsu, Yusuf Uyar, İbrahim Temizoğlu, Burcu Salihoğlu, Barış Akkoyun ve Rıza Sönmez gibi oyuncuların olduğu 'Meşru Gayrimeşru' filminin galası Nişantaşı City's de gerçekleşti.

Abone Ol

Yılın merakla beklenen komedi - macera filmi "Meşru Gayrimeşru" galasında yoğun ilgi yaşandı. Şeddadi Yapım'ın imzasını taşıyan film, hukuk profesörü Erdem Kuş'un dolandırıcılık çetesiyle olan maceralarını trajikomik bir dille ele alıyor. 

Basın toplantısında, filmin oyuncu kadrosu medya mensuplarıyla bir araya geldi. Galaya katılan oyuncular, filme dair detaylar ve rollerine dair anekdotlar paylaştı.  Filmin başrol oyuncuları Erkan Can ve Kemal Uçar, Şahin Sarsu karakterlerinin iç dünyalarını ve filmde yaşanan ilginç olayları mizahi bir dille anlattılar.

Hem Güldürmek Hem Düşündürmek İstedik

Filmin başrol oyuncusu Erkan Can, yaptığı açıklamalarda, filmin yalnızca bir komedi macera olmadığını, aynı zamanda toplumsal bir eleştiri taşıdığını vurguladı. "Günümüzde sıkça karşılaştığımız benimde başıma gelen telefon dolandırıcılığı olaylarını ele alırken, izleyicileri güldürmekle birlikte düşündürmek istedik. Erdem Hoca'nın hikâyesi, adalet arayışını komik bir maceraya dönüştürüyor" diye belirtti.

Oyuncu Kadrosundan Eğlenceli Anlar

Kadrosunda Erkan Can, Kemal Uçar, Şahin Sarsu,Yusuf Uyar, İbrahim Temizoğlu,Burcu Salihoğlu, Barış Akkoyun,Rıza Sönmez bulunan filmin basın toplantısında söz alan Kemal Uçar filmin çekimleri sırasında çok eğlendiklerini dile getirdi ve filmde yaşanan komik anları basınla paylaştı. Şahin Sarsu ise filmdeki karakterinin dolandırıcılık çetesiyle olan mücadelesini trajikomik bir şekilde yansıtmaktan büyük keyif aldığını söyledi.