Kültür Sanat

Maximum Uniq'de eğlence Ekim ayında tüm hızıyla devam edecek

İstanbul'un kültür, sanat ve eğlence hayatının en keyifli etkinlik mekanlarından Maximum Uniq'de eğlence Ekim ayında tüm hızıyla devam edecek.

Abone Ol

Mekan, Ekim ayı boyunca tiyatro oyunları, konserler, stand-up gösterileri ve festivallerle hem dünyanın hem de ülkemizin yıldız isimlerini sahnelerinden ağırlayacak. 

7000 kişilik dev kapasitesi ve farklı etkinlikleriyle Maximum Uniq Açıkhava, Maximum Uniq Hall ve Maximum Uniq Box'ta etkinlikler, 4 Ekim akşamı Berlin elektronik müzik sahnesinin yükselen ismi Ben Böhmer ile başlayacak. 

5 Ekim'de pop müziğin yıldız ismi Hadise, 12 Ekim'de Fransız tekno sahnesinin ikonik yıldızlarından Vitalic ve 13 Ekim'de Türk rapinin efsane ismi Sagopa Kajmer müzikseverlerle buluşacak. Mekan, 18 Ekim'de Adamlar, Can Ozan, Sufle ve Skapova Maximum Gençlik Festivali'nde sahnede olacak. 

Grammy Ödüllü müzisyen Black Coffee 19 Ekim, 24 Ekim'de efsane grup MFÖ ve 26 Ekim'de son dönemin yükselen ismi Emre Fel'i ağırlayacak. 27 Ekim'de Türk rock müziğin yıldız grubu Duman ve New Yorklu dünyaca ünlü ikili Darkside Maximum Uniq sahnesinde olacak. 

TİYATRO VE EĞLENCE!

Maximum Uniq'te tiyatro oyunları ve standart-up gösterileri 6 Ekim'de Hücreler'le başlayacak. 7 ve 21 Ekim'de Yasemin Şefik'le Uyduruk Sonlar ve 15-25 Ekim'de Şener Şen'in kapalı gişe oyunu Zengin Mutfağı sahnede olacak. 17 Ekim'de Nezaket Erden'in tek kişilik oyunu Sevgili Arsız Ölüm Dirmit, 22-23 Ekim'de İKSV kapsamında Müfettişler, 30 Ekim'de Çağlar Çorumlu'nun yönettiği ve başrolünde olduğu 'Şakşakçılar' ve 31 Ekim'de de Serkan Keskin'in sahnede devleştiği Saatleri Ayarlama Enstitüsü Maximum Uniq'te tiyatro severlerle buluşacak.

MAXIMUM UNIQ EKİM AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

EKİM / MAXIMUM UNIQ AÇIKHAVA 

4 EKİM CUMA BEN BÖHMER

5 EKİM CUMARTESİ HADİSE

13 EKİM PAZAR SAGOPA KAJMER

18 EKİM CUMA MAXIMUM GENÇLİK FEST

19 EKİM CUMARTESİ BLACK COFFEE

24 EKİM PERŞEMBE MFÖ

26 EKİM CUMARTESİ EMRE FEL

27 EKİM PAZAR DUMAN

28 EKİM PAZARTESİ DARKSIDE

EKİM / MAXIMUM UNIQ HALL

6 EKİM PAZAR HÜCRELER  

15 EKİM SALI ZENGİN MUTFAĞI  

17 EKİM PERŞEMBE SEVGİLİ ARSIZ ÖLÜM DİRMİT

22 EKİM SALI MÜFETTİŞLER

23 EKİM ÇARŞAMBA MÜFETTİŞLER

25 EKİM CUMA ZENGİN MUTFAĞI

30 EKİM ÇARŞAMBA ŞAKŞAKÇILAR

31 EKİM PERŞEMBE SAATLERİ AYARLAMA ENSTİTÜSÜ

EKİM / MAXIMUM UNIQ BOX 

7 EKİM YASEMİN ŞEFİK

12 EKİM VİTALİC

21 EKİM YASEMİN ŞEFİK