Müzik

İbrahim Tatlıses 25 yıl sonra yeniden Adana'da konser verdi!

Önce Adana'da ardından Gaziantep'te sahne alan imparator sevenleriyle arasındaki özleme geçtiğimiz günlerde iki gece üst üste verdiği konserlerle son noktayı koydu.

Abone Ol

Tam 25 yıllık hasretin ardından Çukurova Açıkhava sahnesinde Adanalı sevenleriyle buluşan İbrahim Tatlıses hem duygu yüklü hem de coşku dolu bir konsere imzasını attı. Geçtiğimiz aylarda kalp kapakçığı ameliyatı geçirdikten 5 gün sonra sahnelere dönen İmparator, tamamen sağlığına kavuşmuş olarak gece boyu hem neşeli hem duygusaldı.

İbrahim Tatlıses'in klasikleşen duygu deryalarına kaptanlık ettiği 2,5 saatlik sahne yolculuğunda hem gözyaşı hem sevinç vardı. Büyük usta ile 25 yılın ardından özlem gideren Adanalı hayranları uzun yıllar ardından gelen buluşmaya büyük ilgi gösterdi. En sevilen şarkıların hep bir ağızdan söylendiği gecede usta sanatçı hayranlarına karşı duyduğu sevgiyi "Sizler varsanız İbo var, siz yoksanız İbo da yok" sözleriyle ifade etti.

GAZİANTEP'TEN TATLISES'E SEVGİ SELİ!

Duayen sanatçı Adana konserinin hemen ertesi gecesinde bu kez Gaziantep'te Mavera Açıkhava sahnesindeydi. Hınca hınç dolan konser salonunda Gaziantepliler İbrahim Tatlıses'in söylediği tüm eserlere hep bir ağızdan eşlik ederek Antep'i resmen salladı. Bir Kulunu Çok Sevdim, Aramam, Sarhoş, Yalnızım Dostlarım gibi bir döneme damgasını vurmuş efsane şarkılarını seslendiren Tatlıses, yine sanatını konuşturdu. Duygusal anların yerini halaylara bıraktığı gecede imparatorun keyifli halleri sevenlerinin de neşesine neşe kattı.

Hülya Avşar ile yıllardır sürdürdüğü yakın dostluğundan sahnesinde söz eden imparator, güzel sanatçı ile sürekli görüştüğünü belirterek, Hülya Hanım'a olan saygısını ve sevgisini bu defa Gaziantep'ten duyurdu.