Haftanın burç yorumları

Haftaya endişeli başlıyoruz. Günlük koşuşturmacalarımızda, işlerimizde belirsizlikler olabilir.

Abone Ol

Bitirmemiz gereken yarım kalmış işlerimizi toparlamaya çalışacağız. Salı gününden itibaren uyum ve denge arayışında olacağız. İkili ilişkilerimize önem vereceğiz. Kadersel güzel gelişmeler, şanslı gelişmeler olacaktır. Cuma gününden itibaren yoğun duygusallık hakim olacak. Maddi konular ön planda olacak. Zorlu ani olaylar bizleri derinden etkileyecektir.
1 Kasım günü Akrep burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Yeni adımlarımızı tutkuyla atacağız. En derindeki duygularımıza gideceğiz. İçimizdeki gücü keşfedeceğiz. Bu yeniay sürecinde parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korkularımızla yüzleşeceğiz. Başlangıçlar yaparken kimseyi mutlu edemeyeceğimizi bilerek yeni adımlar atalım.
2 Kasım günü iletişim gezegeni Yay burcuna geçiyor. Sıcak, canlı, iyimser bir iletişim tarzına geçeceğiz. Özgürlüğümüzü düşüneceğiz. Bol kahkahalı açık ve direkt konuşacağız. Patavatsız konuşmalar yapabilir, varsayımlarımız üzerinden düşünebiliriz. Hayata geniş açıdan bakarsak ufkumuz da genişleyecektir.


Sevgili Koçlar; Yeniay bütünleşmek, arınmak için yeni adımlar attıracak. Gizemli konular, ölümle ilgili yeni şeyler keşfedeceksiniz. Maddi konularda da yeni başlangıçlar yapacaksınız. Kredi alabilirsiniz.


Sevgili Boğalar; Yeniay yeni ilişkiler başlatacak. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ortaklı işlere başlayabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Önemli karalarınız için bir uzmana danışabilirsiniz.


Sevgili İkizler; Yeniay yeni işler başlattıracak. İşiniz için yeni kişiler alabilirsiniz. Var olan işinize tutkuyla yapmak istediğiniz değişiklikleri yapacaksınız. Gündelik hayatınıza yön vereceksiniz.  Sağlığınızla ilgileneceksiniz. 


Sevgili Yengeçler; Yeniay sizlere iyi gelecek. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Yalnız olanlar aşık olacak. Yaratıcı işlerinizden, hobilerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; Yeniay ev, yuva, aile ve babanızla ilgili konularda yeni adımlar attıracak. Ev alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz.


Sevgili Başaklar; Yeniay tutkuyla düşündüğünüz projelerinizi başlatmanızı sağlayacak. Kardeşlerinizle ilgili yeni gelişmeler olacak. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar alabilirsiniz.


Sevgili Teraziler; Yeniay para konularında yeni adımlar attıracak. Güçlü bir şekilde kendi değerinize sahip çıkacaksınız. Yeni kazanç yolları bulabilirsiniz. Ortaklı işlerden para kazanabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; Yeniay burcunuzda oluyor. Kendinizle ilgili, hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Yaylar; Yeniay kontrolünüz dışında olacağı için alacağınız kararları uygulamayı birkaç gün sonra yapın. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz. Eşiniz yeni bir işe başlayabilir.


Sevgili Oğlaklar; Yeniay tutkuyla istediğiniz yeni hayallerinizi hayata geçirmenizi sağlayacak. Sosyal hayatınızla ve arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Çevre değişikliği yapabilirsiniz.


Sevgili Kovalar; Yeniay kaderinizle ilgili yeni kararlar aldıracak. Kariyerinizde tutkuyla yapmak istediğiniz işlere başlayabilirsiniz. İşinizde terfiler olabilir. Annenizle ilgili de gelişmeler olacak.


Sevgili Balıklar; Yeniay hayata bakışınızda yenilik yaptıracak. Geleceğe dönük kararlar alacaksınız. Yeni eğitimlere, yabancılarla işlere, astrolojiye, felsefe öğrenimine, yabancı dil eğitimine başlayabilirsiniz.