Haftanın burç yorumları

Haftaya hem hızlı bir giriş yapıyoruz hem de bir sürü engellerle uğraşacağız. İletişimsel konularda duraksamalar gecikmeler olacak.

Abone Ol

Salı günü haftanın en şanslı günü ama bu fırsatları değerlendirirken kafa karışıklıkları yaşayacağız. Hafta ortası duygusal olacağız. Evimiz, ailemiz ve memleket meseleleri ön planda olacak. Hem maddi hem duygusal güvencelerimize önem vereceğiz. Hafta sonu gökyüzünde sıcak bir enerji hakim olacak. Eğlenceli, neşeli zamanlar geçireceğiz. Yaratıcı taraflarımızı ortaya koyacağız. Beğenilmek ve takdir alma isteğimiz yüksek olacak. Pazar günü beklemediğimiz ani olaylar duygusal sarsıntılar yaratabilir.

23 Eylül Pazartesi günü ilişkiler, keyif, para gezegeni Akrep burcuna geçiyor. Tutkuyla seveceğiz. İlişkilerimizde krizler çıkabilir. Güç savaşlarına girebiliriz. Fazla sahiplenici olacağımızdan baskıcı davranabiliriz. Kıskançlıklarımıza dikkat edelim. Sevdiğimiz kişi ve kişiler için her şeyi yapabiliriz. Bu dönem yeni başlayacak ilişkiler uzun soluklu olacaklar. Paramıza da sahip çıkalım. Maddi konularda krizler yaşayabiliriz. Paraya da tutkuyla bağlanacağız.

26 Eylül Perşembe günü iletişim gezegeni Merkür Terazi burcuna geçiyor. Aklımız fikrimiz adalette olacak. Uzlaşmacı ve diplomatik düşüneceğiz. Kibar ve nazik ifadeler kullanacağız. Karşımızdakilere iltifat edip beğenimizi dile getireceğiz. Zihnen huzurlu olmak için huzurlu ortamları tercih edeceğiz. Olayların iki yönünü anlamaya çalışacağız. Bu yüzden kararsızlıklar yaşayabiliriz. Tartışmalardan kaçınalım. Kendi düşüncelerimizi geri plana atmadan iletişime geçmekte fayda var.

Sevgili Koçlar; haftaya hızlı bir giriş yapıyorsunuz. İletişimsel konularda sorunlar çıkacaktır. Venüs Akrep, maddi konularda şans ve fırsatlar getirecek. Hafta ortası ailevi konular rahatınızı kaçıracak. Merkür Terazi aklınızı ilişkilerde, iş birlikteliklerinde tutacak. Eşinizle ve partnerinizle iletişimde sorunlar olabilir. Hafta sonunu eğlenerek, romantik duygular içerisinde geçireceksiniz.

Sevgili Boğalar; haftaya parasal konular ön planda başlıyorsunuz. Venüs Akrep bekar Boğalara tutkulu aşklar getirecek. Kredi almak için uygun bir dönem. Hafta ortası yakınlarınızla, kardeşlerinizle sorunlar yaşayacaksınız. Annenizin sağlık sorunları olabilir. Merkür Terazi yeni iş anlaşmaları yapmanızı sağlayacak. Böbreklerinizi kontrol ettirin. Hafta sonunu evinizde geçireceksiniz.

Sevgili İkizler; haftaya kendi istek ve arzularınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Venüs Akrep yeni kalıcı işler getirecektir. İş ortamında ve gündelik rutinlerinizi yaparken keyifli olacaksınız. Hafta ortası maddi konular gündeminizde olacak. Evinizin bir eksiğini tamamlayabilirsiniz. Merkür Terazi sizlere bir bebek haberi verebilir. Aklınız aşkta, keyifte, eğlencede ve çocuklarda olacak. Hafta sonunda eğlenceli kısa bir geziye gidebilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Anne tarafından akrabalarla iletişim içerisinde olacaksınız. Venüs Akrep tutkulu ve kalıcı bir aşk getirecek sizlere. Hafta ortası kendinizle ilgileneceksiniz. Merkür Terazi aile içi iletişimizi arttıracak. Hafta sonu lüks bir harcama yapabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; haftaya davet ve organizasyonlarla başlıyorsunuz. İşten kazançlarınız da ön planda olacak. Venüs Akrep evinizde keyifli vakitler geçirtecek. Ev veya emlak almak isteyenleriniz kredi kullanabilirler. Hafta ortası enerjiniz düşecektir. Ruh sağlığınıza özen gösterin. Merkür Terazi yeni iş birliktelikleri yeni anlaşmalar yaptıracak. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız.

Sevgili Başaklar; hafta hızlı bir iş temposuyla başlıyorsunuz. Venüs Akrep yakın çevrenizden biriyle tutkulu bir aşk başlatacak. Kardeşlerinizle gezilere gidebilirsiniz. Okült konularda yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızla beraber olacaksınız. Merkür Terazi aklınızı fikrinizi paranızda ve kendi sahip olduklarınızda tutacak. Hafta sonunu dinlenerek geçirin. Ruh sağlığınıza da özen gösterin.

Sevgili Teraziler; haftaya uzak yerlerden ve yabancılardan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Venüs Akrep maddi konularda kalıcı fırsatlar getirecek. Hafta ortası iş konularında yorulacak ve huzursuz olacaksınız. Merkür burcunuzda aklınız fikriniz sadece kendi isteklerinizde olacak. Hafta sonunu arkadaşlarınızla, davetlerde geçireceksiniz.

Sevgili Akrepler; haftaya alacak verecek hesapları yaparak başlıyorsunuz. Venüs burcunuza geçiyor. Cazibenizle, güzelliğinizle ve karizmanızla parlayacaksınız. Hafta ortası sizler için olumlu geçecek. Merkür Terazi aklınızı fikrinizi dinlenmeye çevirecek. Eşinizin iş ve sağlık konuları gündeminizde olacak. Hafta sonunu eğlenerek geçireceksiniz.

Sevgili Yaylar; haftaya ikili ilişkiler ve eşinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Venüs Akrep mistik ve ruhsal konulara ve de kendi ruhunuzla temasa geçmenizi sağlayacak. Hafta ortası alacak verecek hesaplarıyla ilgileneceksiniz. Merkür Terazi aklınızı fikrinizi arkadaşlarınızda, davet ve organizasyonlarda tutacak. Hafta sonunu ya uzak bir yerlere giderek ya da seminerlere katılarak geçireceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; haftaya iş temposu yüksek başlıyorsunuz. Venüs Akrep tüm genel kazançlarınızı arttıracak. Arkadaşlarınızdan biriyle tutkulu bir aşk başlayabilir. Hafta ortası eşinizle ilgileneceksiniz. Merkür Terazi yeni iş birliktelikleri ve ortaklıklar yapacaksınız. Hafta sonunu para hesaplarıyla uğraşarak geçireceksiniz.

Sevgili Kovalar; haftaya hızlı ve keyifli başlıyorsunuz. Venüs Akrep işinizden güzel kazançlar getirecek. Hafta ortası iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Merkür Terazi yeni eğitimlere başlatacaktır. Yabancılarla yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonunu partnerinizle eğlenerek geçireceksiniz.

Sevgili Balıklar; hafta başı aile içi iletişim trafiğiniz fazla olacak. Venüs Akrep uzaklardan tutkulu bir aşk getirecek. Hafta ortası sizler için keyifli, olumlu ve romantik geçecek. Merkür Terazi alacak verecek hesaplarına odağınızı çevirecek.

Hafta sonunu çalışarak veya iş arkadaşlarınızla yeni projelerinizi kutlayarak geçireceksiniz.