Magazin 15.08.2022 04:56

"ZENGİN KOCA İSTEMİYORUM , GÖZLERİ HEP DIŞARDA"

Doksanlı yılların birbirinden özel isimlerinden oluşan Çılgınlar Kulübü , önceki akşam Bodrum Turgutreis'teki Rammos Otel'in sahnesi Rios'ta harika bir performans sergiledi.
"ZENGİN KOCA İSTEMİYORUM , GÖZLERİ HEP DIŞARDA"

Yeşim Salkım , Ferda Anıl Yarkın ve Metin-Eda Öztürk çiftinin de bulunduğu doksanlı yılların popüler sanatçılarından oluşan Çılgınlar Kulübü , sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.Günler öncesinden rezervasyonları dolduran konuklarına yoğun ilgilerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren grup , sahne performanslarıyla gençlere taş çıkarttı.Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada da gündem olan Demet Akalın'ın garsonun üzerine şampanya dökmesine âtıfta bulunan Yeşim Salkım "Bu ülkede garsonun başından şampanya dökeni de gördük , bakalım daha neler neler göreceğiz " dedi.Metin Özülkü'nün aşk sohbetine üzerine devam eden Yeşim Salkım "Zengin koca istemiyorum , gözleri hep dışarda. Evlilik aşkı öldürüyor" dedi.

"EVLİLİĞİN MÜJDESİNİ SAHNEDE VERDİ"

Birçok unutulmaz aşk şarkılarına sahip olan ve daha önce hiç evlenmemiş olan Ferda Anıl Yarkın , evleneceğinin müjdesini sahnede verdi.

AYSEL GÜRELİ "ÜNZİLE" ŞARKISIYLA ANDILAR"

Öldürülen kadın , çocuk , hayvanlar ve bütün canlılara ithafen "Ünzile" şarkısıyla birlikte,bestecisi olan Aysel Güreli'de andılar.

Konukların arasında cemiyet hayatından Evren İnankur, Pelin Akat, Saffet Emre Tonguc , İpek Develi, Serda-Sevda Büyükkoyuncu ve Elif Kart gibi isimlerde dinleyenler arasındaydı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Çılgınlar Kulübü, dinleyicilerinden büyük takdir ve beğeni alarak alkışlarla birlikte sahne performanslarını noktaladılar.