Magazin 03.08.2021 04:13

YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZTURKCELL VADİ AÇIKHAVA SAHNESİNE KONUK OLDU 

Türkiye'nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı TURKCELL YILDIZLI GECELER konserleri Türkiye'nin en yeni, en genç etkinlik mekanı Turkcell Vadi Açıkhava'da Yüzyüzeyken Konuşuruz'u ağırladı.
YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZTURKCELL VADİ AÇIKHAVA SAHNESİNE KONUK OLDU 

Turkcell Yıldızlı Gecelerin Ağustos ayındaki ilk yıldız konuğu Yüzyüzeyken Konuşuruz oldu.

Kısaca YYK olarak da bilinen alternatif sahnenin en güçlü gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz, 1 Ağustos’ta Turkcell Vadi Açıkhava’nın muhteşem sahnesinde şarkıları ve yüksek enerjisi ile doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu.

Kaan Boşnak, Engin Sevik, Can Kalyoncu, Can Tunaboylu ve Baran Ökmen’den oluşan YYK, 2013 yılından beri 3 albüm 7 single yayınlayarak, geçtiğimiz yıl Altın Kelebek ödüllerinde yılın grubu seçildi.

Alternatif Pop’un ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden YYK, Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde hem duygu dolu anlar yaşattı hem de seyircinin coşkulu katılımı ile unutulmayacak anlara imza attı.

Kaan Boşnak’tan duygusal konuşma

Ne Farkeder’ ile konsere başlayan grup ikinci şarkısına geçmeden duyarlılığını solist Kaan Boşnak’ın cümleleri ile seyircisine aktardı: ‘Çok teşekkür ederiz, Hosgeldiniz. Bu zor günlerde yüreğimiz yanarken, yüreğimize biraz su serperiz’

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi Açıkhava’da Turkcell Yıldızlı Geceler konser serisi iki hafta boyunca devam edecek. İyi ve kaliteli müzik dinlemeyi özleyenler için Yüzyüzeyken Konuşuruz konserinin ardından Berkay, Ceza-Anıl Piyancı-Sansar Salvo, MFÖ, Kenan Doğulu, Haluk Levent, Funda Arar ile sürecek. Konser serisi 11 Ağustos tarihinde Ebru Yaşar ile son bulacak.

Konserlerde COVID-19 önlemleri dikkate alınıyor. ‘Türkiye’nin En Yeni, En Genç Açıkhava Sahnesi’ Turkcell Vadi Açıkhava’da, pandemi şartlarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen konserlerde oturma düzeni sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlandı. İzleyicilerin de mesafe kurallarına uyması zorunluluğu bulunuyor. Aynı zamanda HES kodu ile giriş izni verileceği izleyicilerin konser süresince maske mecburiyeti de bulunuyor.