Magazin 04.08.2022 19:09

"Yıllarca Bugün İçin Hazırlandım"

Yıllardır yaptığı sahne performanslarıyla tanınan Öner Bodur, ilk solo çalışması "Büyüdüm Kendime" ile 5 Ağustos Cuma günü sevenleriyle buluşuyor.

Uzun bir süredir hem sektörün önde gelen orkestra ekibi Avantgarde Orkestra ile çalışan hem de solo olarak sahne alarak Türkiye’nin birçok yerinde şarkılar söyleyen Öner Bodur, yeni çalışması “Büyüdüm Kendime” için oldukça heyecanlı.
Her zaman işinde en iyisi olmak için çalışan yeni şarkısının tüm sürecini titizlikle yürüten genç müzisyen, yıllardır sahne aldığı için başarının yolunun sahneden geçtiğine de inanıyor.

“Sahnenin Dayağını Yemezsen Olmaz”

Hayatını müziğe adamış bir müzisyen olarak yıllarca bugün için hazırlandığını da dile getiren Bodur, “Sahnenin dayağını yemeden olmaz.” diyerek insanın birçok birleşen sonucu başarılı olacağını düşünüyor.
Etkili yorumu ve yakışıklılığıyla da dikkat çeken başarılı müzisyen Öner Bodur’un çalışması “Büyüdüm Kendime” sözü ve müziği Taner Çalık, düzenlemesi ise Genco Arı imzalı.
Daha önceleri dijital platformlarda birçok eseri kendi tarzıyla yeniden yorumlayan ve büyük beğeni toplayan Öner Bodur, yeni çalışması “Büyüdüm Kendime” Avantgarde Müzik yapımcılığında 5 Ağustos Cuma günü yayında!