Magazin 03.02.2023 04:59

YILIN EN PRESTİJLİ GALASINA ÜNLÜ YAĞDI!

Mahsun Kırmızıgül'ün 3 Şubat'ta vizyona girecek olan yeni filmi Prestij Meselesi'nin galası yapıldı. Yılın en iddialı filminin galasına ünlü isimler akın etti.
YILIN EN PRESTİJLİ GALASINA ÜNLÜ YAĞDI!

Yılın merakla beklenen filmi Prestij Meselesi’nin galası geçtiğimiz Çarşamba akşamı Kanyon Avm’de yapıldı. Yılın galasına sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından ünlü isimler akın etti.

Geceye kızı Lavin Kırmızıgül ile katılan Mahsun Kırmızıgül ve filmin oyuncuları gösterim öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Prestij Meselesi filminin kendisi için ömür boyu farklı bir anlam taşıyacağını belirten Mahsun Kırmızıgül öncelikle filmde emeği geçen herkese teşekkür etti. Kırmızıgül sözlerine ‘ Bu film, yola çıkışın ilk hikayesi. Hilmi Topaloğlu’nun, benim, Özcan Deniz’in ve Haluk Levent’in yaşadığı gerçek bir umut hikayesi. Şu anda herkesin umuda çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu hikaye, benim için hiç eskimeyecek” cümleleriyle devam etti.

Hilmi Topaloğlu’na hayat veren Engin Hepileri ise ‘İnanarak çektiğimiz bir film. Türk sineması için çok değerli’ dedi.

Şebnem Bozoklu, filmin izleyicileri 90’lı yıllara götüreceğini ve herkesin güzel bir başarı hikayesi izleyeceğini belirtti. Eser Yenenler, filme çok emek harcandığını söyledi. Aslıhan Güner, bu kadar güzel bir hikayenin ve kadronun içerisinde yer aldığı için çok mutlu olduğunu vurguladı. Biran Damla Yılmaz, senaryosunu okurken çok heyecanlandığını söylediği hikayenin içinde olmanın kendisi için tarifsiz bir mutluluk olduğunun altını çizdi.

Gösterim sonrasında tebrikleri kabul eden Mahsun Kırmızıgül, önce Haluk Levent’i sonrasında ise Hilmi Topaloğlu’nun eşi Semiha Topaloğlu’nu ve tüm oyuncuları yanına davet etti. Haluk Levent, Semiha Topaloğlu ile olan anılarını misafirlerle paylaştı ve filmin kendisini eski yıllara götürdüğünü söyledi.

Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in starlığa uzanan yolculuklarını konu alan, yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği Prestij Meselesi filmi 3 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, gala öncesi sorulra yanıt verdi. Çift, "Sinemalarda yayınlanıyor olması bizler ve Türk sinemaları için çok önemli ve değerli. Uzun süreler provalar yaptık. Çok merak ediyoruz nasıl olduğunu." diye konuştular.

Erkan Petekkaya da geceye katılanlar arasındaydı. Petekkaya, "Çok küçük bir rolde oynadım. Misafirim ama keyifli oldu ya. Seyircisi bol olsun istiyorum. Mahsun kimi çağırsa herkes evet der zaten. Bu benim onunla ikinci filmin. Çok güzel onunla çalışmak. Prestij müziğin benim de hayatımda yeri vardır. Anlatsam uzun sürer ama hayatıma dokunmuştur yani" diye konuştu.

Berfu Yenenler de eşi Eser Yenenler'e destek olmak amacıyla geceye katıldı. Berfu Yenenler, "Çok heyecanlıyım. Her şeye hakimim gerçekten. Baya uzun sürdü ve farklı bir tipe girdi Eser. Daha izlemedim heyecan içindeyim. Mahsun Ağabey zaten bizim favorimizdir. Çok da güzel şarkıları vardır. Eser de o tiple çok komikti" diyerek güldü.