Vakıf Katılım web
Magazin 18.08.2022 04:58

YILDIZ TİLBE'DEN ARALIKSIZ MÜZİK ZİYAFETİ

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde önceki akşam sahne sırası bir kez daha Yıldız Tilbe'deydi.
YILDIZ TİLBE'DEN ARALIKSIZ MÜZİK ZİYAFETİ

Yıldız Tilbe’yi üçüncü kez sahne aldığı  Kuruçeşme Açıkhava’da binlerce hayranı yine yalnız bırakmadı. Bugüne kadar gerçekleşen üç konserinde de biletleri sold-out yapan Tilbe aralıksız müzik ziyafeti ile yine damgasını vurdu.

9/8’LİK RİTİMLERDE YILDIZ ŞOV

Hayran bıraktığı yorumu ve klasikleri ile mest eden Tilbe, kendine has dansıyla hem oynadı, hem oynattı. Sıra 9/8’lik ritimlere geldiğinde yorulana kadar uzun süre dans eden Yıldız Tilbe, “bayılacağımı hissediyorum, o yüzden duruyorum” sözleri ile kendisini sahnedeki koltuğuna attı. O dakikadan sonra muhteşem aşk şarkıları ile tempoyu düşüren ünlü sanatçı müzikseverleri dinlendirdi.

YILDIZ’IN KURUÇEŞME İMAJI

Sık sık imaj değiştiren Yıldız Tilbe, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde yine kıyafeti ve saç stili ile ilgi odağı oldu. Kısacık saçlarını uzatıp rengini koyulaştıran ünlü sanatçı iki yandan örgüsü ve göbeğini açıkta bırakan ışıl ışıl pantolon takımı ile yıllara meydan okudu.