Vakıf Katılım web
Magazin 08.04.2021 04:06

YEŞİLÇAM' OYUNCULARINI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ!

Onlar, "3, 2, 1… Motor" dedikleri andan itibaren nefesler tutuldu. Türkiye'nin lider yerli online video platformu BluTV'nin bu sezona damgasını vuracak projesi 'Yeşilçam'ın eğlenceli ve bir o kadar da heyecanı artıran kamera arkası görüntüleri yayınlandı.
YEŞİLÇAM' OYUNCULARINI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ!

Neon tabelaya adını yazdıracak ve uzun süre de ışıltısı konuşulacak dizi, yayına gireceği 22 Nisan öncesinde ne kadar iddialı geldiğinin de sinyallerini verdi.

BluTV’nin hem kadrosuyla hem de hikayesiyle adından söz ettirecek yeni projesi ‘Yeşilçam’dan etkileyici perde arkası görüntüleri paylaşıldı. Merakla beklenen projenin oyuncuları daha önce hiç görmediğimiz şekilde izleyici karşısına çıkarken, dizinin temaları olan tutku, aşk, hırs, şöhret ve eğlenceyi de daha kamera arkası görüntülerinden fazlasıyla hissettirdiler. Projenin nostaljik atmosferine dair ipuçları niteliğindeki saç, makyaj ve kostümler izleyiciyi henüz dizi başlamadan derinlemesine o döneme yolculuğa çıkardı. Birbirleriyle şakalaşan ve de eğlenceli üsluplarıyla dikkat çeken Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin şimdiden nasıl bir üçlü olacağı da büyük merak uyandırdı.

Yeşilçam’ın oyuncu kadrosunda ayrıca Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi önemli isimler bir araya geliyor. Dizinin senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün imzasını taşırken, yönetmenliğini ise usta yönetmen Çağan Irmak yapıyor.

Sunset Film imzalı, yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstlendiği ‘Yeşilçam’ ihtişamlı dünyasıyla 22 Nisan’da sadece BluTV’de!

‘YEŞİLÇAM’ KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ

https://www.youtube.com/watch?v=Ad5MdnOKi18