Vakıf Katılım web
Magazin 22.11.2022 04:40 Güncelleme: 21.11.2022 19:27

Yeşilçam efsanesi Salih Güney'e Almanya'da büyük ilgi  

Almanlar, Münih'te açılan Türk güzellik fuarı "Beautiye 2022"ye büyük ilgi gösterdiler ve adeta fuara akın ettiler. Fuara katılan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Salih Güney'de ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
Yeşilçam efsanesi Salih Güney'e Almanya'da büyük ilgi   

Geçtiğimiz hafta sonu Almanya'nın Münih kentinde Etay Events & Managment tarafından organize edilen “Beautiye 2022” fuarı MTC World of Fashion, fuar merkezi'nde gerçekleştirildi. İlk kez organize edilen ve büyük ilgi gören organizasyona Türkiye'nin marka olmuş hastaneleri, diş klinikleri, tüp bebek merkezleri, saç ekim merkezleri ile estetik merkezleri katıldılar. Alman ve Türk estetik branşından elli uzmanın yanı sıra güzellik ve moda dünyasından iki yüz elliden fazla katılımcının yer aldığı fuarı, iki günde yaklaşık yedi bin kişiden fazla ziyaretçi gezdi.

Beautiye 2022 fuarında iki gün boyunca medikal estetik, profesyonel kozmetik, makyaj uzmanları, saç, diş hekimliği, spa, wellness ve dövme alanlarında birçok uluslararası marka yeni ürünlerini, en gelişmiş cihaz, teknoloji, ekipman ve yöntemlerini sergilediler.

Fuarda ziyaretçiler plastik cerrahlar, güzellik uzmanları, dermatologlar, kuaförler ve diğer endüstri profesyonelleri ile bir araya gelme imkanı da buldular.

Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan sosyal sorumluluk...

Beautiye 2022 fuarında sosyal sorumluluk projesi kapsamında ise Engelsiz Yaşam Vakfı’da yer aldı. Vakfın tanıtım standında “Yeşilçam’ın Prensi” lakaplı ünlü sinema oyuncusu Salih Güney hayranları ile bir araya gelirken, vakfın başkan yardımcısı ve şair Av. Edip Önder ise son çıkardığı şiir kitabı "Bence"yi imzalayarak ilgi gördüler.

Fuar ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdikleri Salih Güney ile Edip Önder vakıf tanıtımı ile fuara destek verirken ilk kez açılan fuar ile ilgili olarak da “Türkiye’de sağlık, güzellik konularında uzmanlarımız ve doktorlarımız büyük mesafe ket ettiler. Sağlık turizmi açısından önemli bir iş yapılmış” dediler.

Beautiye 2022 güzellik, sağlık ve moda fuarının ikincisi 18 -19 Kasım 2023 tarihlerinde Almanya Münih’te, Etay Events & Managment ve Vizyon Production işbirliğinde gerçekleştirilecek.