Vakıf Katılım web
Güzellik 09.12.2019 20:22

Yeni Yıla Egzotik Hediye Setleri: Sinoz Kozmetik ile yeni yıla hazırsın!

Yeni yılın yaklaşmasıyla artan hediye telaşına Sinoz Kozmetik özel hediye setleri sunuyor. Ev keyfini ve beden terapisini ikiye katlayacak özel setlerde el kreminden vücut peelingine, mumdan ev kokularına kadar pek çok alternatif bulunuyor.
Yeni Yıla Egzotik Hediye Setleri: Sinoz Kozmetik ile yeni yıla hazırsın!

Yeni yıla hazırlanırken sevdiklerinizi mutlu edecek hediyelerle şımartma zamanı da geliyor. Sinoz Kozmetik, yeni yılda hediye olarak sevdiklerinizi mutlu edecek koleksiyonlarıyla beden ve ev keyfini ikiye katlıyor. Sinoz Kozmetik, Gül, Aloe Vera ve Gold Aura serileriyle yeni yıla büyüleyici girişin kapılarını açıyor.

İlhamı Gül Bahçelerinden

Sinoz Gül Vücut Bakım Koleksiyonu ev keyfini gül bahçelerinden ilhamını alan serisiyle tamamlıyor. Duş keyfini gül kokularıyla taçlandıracağınız Gül Aromalı Duş Jeli ile temizlenen beden, Sinoz Gül Kokulu Vücut Peeling ile arındırılıyor. Sinoz Gül kokulu Vücut Losyonu ve Sinoz El Kremi ile nem keyfi yaşayan teniniz, Sinoz Gül Kokulu Vücut Sprey ile mis kokuya kavuşuyor.

 Gül Koleksiyon Fiyatı: 208 TL

Mistik Diyarlardan Gelen Aromalar

Aromatik kokulardan oluşan Gold Aura Koleksiyonu ile senenin yorgunluğu mistik bir yolculukla atılıyor. Gold Aura Duş Jeli, Gold Aura Vücut Peelingi, Gold Aura Vücut Losyonu, Gold Aura El Kremi ve Gold Aura Vücut Spreyinden oluşan seri beden terapiyi artırıyor.

Gold Aura Koleksiyon Fiyatı: 208 TL

Orman Ferahlığı Bedeni Sarsın!

Aloe veranın ferahlatıcı etkisini yeni bir yıla taşıyacak seri, Sinoz Aloe Vera Kokulu Duş Jeli, Sinoz Aloe Vera Vücut Peelingi, Sinoz Vücut Losyonu ve Sinoz Aloe Vera Kokulu El Kremi’nden oluşuyor. Floral kokularla spa keyfini artıran seri, tazelik hissi sağlıyor.

Aloe Vera Koleksiyon Fiyatı: 159 TL

Ev Keyfini İkiye Katlayan Kokulara Yolculuk Yeni bir yılı evde kutlayacaklara Sinoz ev kokuları ve mumlar eşlik ediyor.  Gül, Gold Aura ve Aloe Veranın floral notalarla bileşimi ev keyfinizi artırıyor.

Kokulu Mum Adet Fiyatı: 49 TL

Oda Kokusu Adet Fiyatı: 49 TL

Sinoz ile ilgili detaylı bilgi ve ürünlere https://www.sinoz.com.tr/tr-TR adresinden ulaşabilirsiniz.