Teknoloji Kaynak: AA 17.09.2024 07:47

Yemeksepeti reklam platformu Yemeksepeti Ads'i tanıttı

Yemeksepeti Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selin Süzer, "Yemeksepeti Ads'in, iş ortaklarımıza markalarını en doğru şekilde tanıtma fırsatı sunduğuna inanıyoruz." dedi.
Yemeksepeti reklam platformu Yemeksepeti Ads'i tanıttı

Yemeksepeti, markalara, mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden reklam verme fırsatı sunan yeni reklam platformu Yemeksepeti Ads'i hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, mevcut ve potansiyel kullanıcı kitlelerine ulaşma ve bu kitleleri büyütme fırsatı sunan platform, esnek ve veriye dayalı görüntülü reklamlar ve ürün öne çıkarma reklamları gibi olanaklar sağlıyor. Yemeksepeti Ads'e şimdiden kaydolan markalar arasında Unilever, Kellogg's ve L'Oreal bulunuyor.

Yemeksepeti Ads, iş ortaklarına reklam verme fırsatları sunarak markaların geleneksel kanalların ötesine geçip dijital çağın müşterilerine ulaşmasını sağlıyor.

AdTech pazarının 2030'a kadar küresel olarak 1 trilyon dolara ulaşması beklenirken Yemeksepeti de Yemeksepeti Ads platformuyla markaların görünürlüğünü ve erişimini artırmayı, satışa dönüşüm oranlarını iyileştirmeyi ve marka bilinirliğini güçlendirerek satışlarını artırmayı hedefliyor.

Reklamverenler, marka görünürlüğünü artırmak, performansı izlemek ve ayrıntılı analizler yapmak için detaylı hizmetlerden veya self servis seçeneklerden kolayca yararlanabiliyor. Ayrıca, reklamverenlere en iyi hizmeti sunmak ve en etkili perakende medya ekosistemini oluşturmak amacıyla yakın gelecekte yeni geliştirmeler yapılması planlanıyor.

Yemeksepeti Ads, dijital pazarlama kampanyalarında, planlamadan uygulamaya daha hızlı geçiş, esnek ve kişiselleştirilmiş reklam hizmetleri, daha iyi sonuçlar veren entegre ekosistem, Türkiye'de öncü sipariş platformundan erişim imkanı desteklerini sağladığını duyurdu.

Uygulama içindeki doğal deneyimi kesintiye uğratmadan kullanıcılarla etkileşim kurmak için tasarlanan Yemeksepeti Ads, reklam deneyimi sunuyor. Yemeksepeti, raporlama ve içgörü paylaşımlarından fikir aşamasına, aktivasyondan ölçümlemeye kadar, tüm kampanya süreci boyunca reklamveren markalara destek sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yemeksepeti Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selin Süzer, Yemeksepeti olarak her zaman kullanıcılarıyla markaları arasında güçlü bir bağ kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Süzer, Yemeksepeti Ads'nin bu hedef doğrultusunda attıkları bir adım olarak, markalarına dijital çağın gereksinimlerine uygun, etkili ve ölçülebilir reklam çözümleri sunduğunu belirterek, "Bu platform sayesinde, markalarımızın sesini kullanıcılarımızın evlerine kadar ulaştırıyoruz. Yemeksepeti Ads'in, iş ortaklarımıza markalarını en doğru şekilde tanıtma fırsatı sunduğuna inanıyoruz ve bu yolculukta birlikte büyüyeceğimize dair heyecanımızı paylaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.