Spor 25.02.2018 00:33 Güncelleme: 25.02.2018 01:13

Yeditepe Eagles'ın Hedefi Büyük

Türkiye Korumalı Futbol 1. Ligi takımlarından Yeditepe Eagles'ın Başantrenörü Eric Hunter ve Takım Yöneticisi Efe Ersoy, sezon öncesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Yeditepe Eagles'ın Hedefi Büyük

Bertan ERMAN

Geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettiği Türkiye Korumalı Futbol 1. Ligi’nde finale kalma şansını 1 sayıyla kaçıran Yeditepe Eagles, gözünü şampiyonluğa dikti. Yeşil Siyahlılar’ın Başantrenörü Eric Hunter, “Geçen sezonki yarı final başarısından sonra beklentiler büyük. Amerikan Futbolu bir satranç ve savaş.” ifadelerini kullandı.  Eric Hunter, deneyimli yerli oyuncularla birlikte, takıma yeni gelen yabancı oyuncularla daha güçlü bir ekip olduklarını vurgulayarak, “Takımımız, yabancı oyuncuların kazandırdığı bu yetenek kitinden, liderlikten ve tecrübeden dolayı çok heyecanlı. Şampiyon bir takım olabilmek için, Eagles saha içinde ve dışında çok çalışmakta. Bu sezon için beklentileri yüksek tutan Eagles, bir takım olarak sezon boyunca yüksekten uçmayı planlıyor!” dedi.

Yeditepe Eagles’ın Takım Yöneticisi Efe Ersoy ise, “Takımımız, geçen sene 2. Lig’den çıktıktan sonra Pro Lig’deki ilk senesinde çok başarılı bir sezon geçirerek yarı finallere kaldı. Oynadığımız yarı final maçında, herkes takımımızın potansiyelini ve neler yapabileceğini anladı.

Bu sene tüm oyuncular gecen sezonun bize kattığı vizyonla hedefini şampiyonluğa çevirdi. Bunun üzerine takım yönetimi olarak harekete geçtik. Okulumuzun ve Dalan Ailesi’nin destekleriyle organizasyonumuzu bir üst seviyeye taşımak için çalışmalara başladık. Transferler, altyapı programları ve takımımızın imkanlarını bir üst seviyeye çıkarttık Bunun için çalışmaya devam ediyoruz.

Takım yönetimi ve oyuncularımızın sezondan beklentisi şampiyonluktur ve bunun için tüm imkanlarımızla organizasyonumuzu yukarıya taşıyacağız.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Eagles, ligin ilk haftasında pazar günü Ankara’da ODTÜ Falcons’ın konuğu olacak.