Gayrimenkul 01.10.2019 03:00

YATIRIMCI İLE BULUŞTU

25-27 Eylül tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde konut geliştiricileri ile yatırımcıları buluşturan Cityscape fuarı ziyaretçi akınına uğradı.
YATIRIMCI İLE BULUŞTU

Fuara Türkiye’den katılan İsra Holding, Bolu - Mudurnu’da geliştirdiği  ikiz villa, apart daire ve otel  konseptinin yer aldığı projesi ‘V Orman’la katıldı.

TAVLI; “KÖRFEZLİ YATIRIMCILAR TÜRKİYE GAYRİMENKULLERİNE BÜYÜK İLGİ DUYUYOR” 

Gayrimenkul yatırımlarının tanıtımı için uluslararası alandaki fuarları önemsediklerini belirten İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı; “Körfezli yatırımcıların Türkiye gayrimenkullerine büyük yatırım yaptığını görüyoruz. Bu bölge insanı birçok benzerlikten dolayı ülkemize çok sıcak bakıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nden Irak’a, Suudi Arabistan’dan Katar’a, Umman’dan Kuveyt’e kadar birçok noktadan ülkemizdeki konut, arsa ve ofislere büyük ilgi duyuyor.  Yatırımcıların bu yaklaşımının iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Biz de İstanbul’da yapacağımız lansman öncesi vitrin projemiz V Orman’ı Körfez yatırımcısına sunmaktan ve bölgedeki yatırımcı dostlarımızla bir araya gelmekten büyük keyif aldık. Projemizden alım yönünde birçok yatırımcı ile bir araya geldik. Bizleri İstanbul’da ziyaret eden ve projemizden konut alan gruplar olmuştu. Burada doğal yaşam köyü V Orman’a ilgi gösteren yeni yatırımcıları biz de projemizi yerinde görmeleri için Türkiye’ye davet ettik. Yakın bir zamanda projemizin lansmanını yapacağız. İsra Holding olarak farklı bölgelerde yeni yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.