Magazin 18.03.2018 08:02 Güncelleme: 18.03.2018 08:49

Yasemin Mori estirdi!

Müzik kariyerinde 10. yılını Sony Music etiketiyle çıkardığı 4. stüdyo albümü "Estrella" ile kutlayan Yasemin Mori, "Lokalize" etkinlikleri kapsamında verdiği albüm lansman konseriyle geçtiğimiz akşam Zorlu PSM'de sahne aldı.
Yasemin Mori estirdi!

Uzun zamandır heyecanla beklenen albümü “Estrella” ile dinleyiciyle buluşan ve 9 yeni şarkıdan oluşan albümün şarkılarını ilk kez dinleyiciyle birlikte seslendiren Yasemin Mori, önceki albümlerinden önemli bir seçkiyi de sundu.

Edis ve Eypio düetleri coşturdu!

Sevilen sanatçı Edis, “An” adlı son albümünde Yasemin Mori’nin sözleri ve düetiyle yer alan “Sevişmemiz Olay” şarkısında sürpriz bir şekilde sahneye çıkarak Mori’ye eşlik etti. Uzun süre alkış alan bu düetin sonunda sarılan ikili, birbirlerinin yeni albümünü ilk kez sahnede kutladı.
Yasemin Mori’nin “Estrella” albümünün çıkış şarkısı olan “Estirelim Mi?”de Mori’ye eşlik eden Eypio da gecenin konukları arasındaki yerini aldı. “Estirelim Mi?” şarkısının ortasında alkışlarla sahneye gelerek Yasemin Mori’ye eşlik eden Eypio, şarkının sonundaki doğaçlama rap performansıyla da beğeni topladı.

Özkan Karakuş’un özel tasarımı kırmızı lateks bir kostümle sahne alan Yasemin Mori’yi Güliz Ayla da yalnız bırakmadı.