Vakıf Katılım web
Magazin 27.09.2022 05:00 Güncelleme: 26.09.2022 22:19

YASEMİN ALLEN'DAN ÖRNEK HAREKET

Oyuncu Yasemin Allen, geçtiğimiz haftalarda, İstanbul'un Karadeniz kıyı şeridinde birikmiş olan atıklar sebebiyle oluşan çevre kirliliğini ve canlılara verdiği zararlardan ötürü insanları duyarlı olmaya çağıran paylaşımlarda bulunmuştu.
YASEMİN ALLEN'DAN ÖRNEK HAREKET

Oyuncu Yasemin Allen, geçtiğimiz haftalarda, İstanbul’un Karadeniz kıyı şeridinde birikmiş olan atıklar sebebiyle oluşan çevre kirliliğini ve canlılara verdiği zararlardan ötürü insanları duyarlı olmaya çağıran paylaşımlarda bulunmuştu.

25 Eylül Pazar günü de, Garanti BBVA ve Deniz Temiz Turmepa ile birlikte yaklaşık 30 kişinin katıldığı bir etkinlikte Rumeli Feneri Kalesinin hemen yanında bulunan koyda atık temizliğinde bulundu.

Sadece yarım saatlik bir sürede 101 kiloyu aşan atığı toplamayı başaran grup, göz ile görülebilir gerçek bir etki yaratmanın mutluluğuyla alandan ayrıldı.

Yasemin allen yaptığı paylaşımlarda, insanların bireysel farkındalıklarının toplumsal hareketlere dönüşmesinin yaratacağı farkların çok büyük olabileceğini ve bu hareketin geleceğimiz için önemini ve değerini vurguladı.