Magazin 14.08.2019 00:30 Güncelleme: 13.08.2019 19:46

YARIŞMA PROGRAMI GELİYOR!

Bayramın 2.nci günü Kıbrıs Malpas Hotel'de sahne alan Alişan, Kıbrıs'a eşi Buse Varol ve oğlu Burak'la geldi.
YARIŞMA PROGRAMI GELİYOR!

Konser öncesinde konuşan Alişan, "Ailece geldik Burak ve Buse , otelde kaldılar biraz uzaktı buraya. Hem tatil hemde iş yapmaya geldik . Burak, dünyaya geldikten sonra benim işlerim biraz daha iyi gitmeye başladı. Burak, bana uğur getirdi. Tatilimiz bittikten sonra yeni başlayacak olan yarışma programının çekimleri başlayacak yoğun bir temponun içine gireceğiz bakalım " dedi.

HARÇLIKLARI ÖNCEDEN VERDİM !

Geçtiğimiz bayramda Alişan'ın yeğenlerine dağıttığı bayram harçlığı görüntüleri çok konuşulmuştu , bu bayramda onlarla birlikte olamadığını belirten şarkıcı ,bayram harçlıklarını önceden verdiğini söyledi.

"YAĞMURLAR " 7 MİLYON OLDU !

EN HIZLI ŞARKIM OLDU !

Geçtiğimiz günlerde Furkan Özsan ile düet yaptığı yeni şarkısı "yağmurlar" ın çok güzel gittiğini belirten Alişan yeni şarkısı hakkında konuştu. Şarkıcı " yağmurlar şarkısı harika gidiyor 7 milyona çok yaklaştı. İnanılmaz yorumlar alıyorum herkes çok beğendi. Bu dijital ortam var olduğundan beri en hızlı giden şarkım oldu. Bu şarkıyı aynı zamanda ortadoğuya da uyarlamak istiyorum. Arapçasıda çok yakında geliyor" dedi. Röportajın ardından sahne alan Alişan , geceye özel repertuarı ile kendisini dinlemeye gelen misafirlerden tam not aldı.