Magazin 24.02.2021 04:05 Güncelleme: 23.02.2021 23:58

Wilma Elles yeniden gelinlik giydi

Oyunculuğun yanı sıra şu sıralar moda dünyasına da adım atarak modellik yapan Wilma Elles, önceki gün Salon Tuğba adlı bir gelinlik mağazasının açılışını yaptı.
Wilma Elles yeniden gelinlik giydi

Kendisine hazırlanan özel tasarım bir gelinlik giyen Elles, göz kamaştırdı. Açılış sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan oyuncunun keyfi bir hayli yerindeydi. "Şuan inanılmaz bir mutluluk yaşıyorum. Burada gerçekten çok güzel gelinlikler var. Kalıplarına bayıldım. Bu üzerimdekini de benim için özel üretilmiş. Tasarımları harika " diyen Wilma Elles'e "Dünya'da evlenmeden önce damatların gelini gelinlik ile görmesi uğursuzluk getirir şeklinde bir inanç var buna inanıyor musunuz?" sorusuna "Hayır öyle geleneklere inanmam. Zaten dizilerde filmlerde bir çok kez evlendim ve gelinlik giydim. Gelinlik giymek her kadının hayali" dedi.

2.5 ay önce evlenme teklifi aldım

Geçtiğimiz yıllarda eşi ikiz çocuklarının babası Kerem Göğüş'ten ayrılan Elles'e "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Az önce düşündüm. Anlatsam mı, anlatmasam mı? diye ama anlatıyım. 2.5 ay öncr bir evlenme teklifi aldım. Arkadaş ortamında 3 kere görüştüğüm bir beyle ve arkadaşlarım ile bebek yat limanına gittik. Orada bir anda havai fişekler patladı. Biz sonra tekneye bindik ve boğaza açıldık. Bir ara bu bey beni teknenin ön kısmına çağırarak boğaz köprüsüne Wilma benimle evlenirmisin yazdırmıştı. Ben şok oldum. Kendisine biraz daha zaman olduğunu ve birbirimizi daha fazla tanımalıyız cevabı verdim." ifadesinde bulundu.

Aşk Kadınıyım

Bir muhabirin "Çocuklarınız evlenmenize karşımı size karışıyorlar mı?" sorusuna "Şimdi çocuklar ikiz olunca bir kardeş istiyorlar. Bunu bana söylediler. Ben aşk kadınıyım, tabiki aşksız bir hayat düşünemiyorum." cevabını verdi.