Magazin 18.09.2020 03:00

Watsons Türkiye Ödül Gecesinde Yıldızlar Geçidi!

6. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri, cemiyet hayatından birçok ünlü isim, basın mensubu ve influencerların katılımıyla düzenlenen online ödül töreninde sahiplerini buldu.
Watsons Türkiye Ödül Gecesinde Yıldızlar Geçidi!

Türkiye’nin önde gelen güzellik ve kişisel bakım ürünleri zincirlerinden Watsons Türkiye’nin, bu yıl altıncısını düzenlediği Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri gecesinde yılın en iyi ürünleri ve başarıları, güzellikleri ve stilleri ile öne çıkan isimler ödüllendirildi.

 Müşteriler, basın mensupları ve influencerlar tarafından odul.watsons.com.tr üzerinden gerçekleştirilen oylama ile 25 farklı kategoride 132 ürün değerlendirildi. Kazananlar 1.5 aylık oylama sürecinde kullanılan 1,3 milyon oy ile belirlendi.

 Hande Doğandemir ve İbrahim Selim’in sunduğu törende birbirinden keyifli diyaloglar yaşandı. Ödül töreni gecesinde yılın en iyi ürünleri ödüllerinin sahibi olurken; başarıları, güzellikleri ve stilleri ile dikkat çeken ünlü isimler de 5 farklı kategoride ödülleriyle buluştu.

Simge Sağın “En Güzel Cilt Ödülü”, Begüm Kütük “En Güzel Göz Ödülü”, İrem Helvacıoğlu “En Güzel Saç Ödülü”, Gonca Vuslateri “En Güzel Gülümseme Ödülü” ve Sümeyye Boyacı “İlham Veren Kadın Ödülü” nün sahibi oldu.

 Gecede Watsons Özel Ödülü Alan Ünlü İsimler

En güzel Cilt: Simge Sağın

En güzel Göz: Begüm Kütük

En Güzel Saç: İrem Helvacıoğlu

En Güzel Gülümseme: Gonca Vuslateri

İlham Veren Kadın: Sümeyye Boyacı