Vakıf Katılım web
Magazin 26.11.2021 04:50 Güncelleme: 26.11.2021 07:49

Volkan Konak gönülleri fethetti

Karadeniz şarkılarının efsane ismi kuzeyin oğlu Volkan Konak, önceki akşam yenilikçi eğlencenin tek adresi Cahide Palazzo'da sevenleriyle bir araya geldi. Akşam boyunca dillere destan olan şarkılarıyla müzik şöleni yaşatan sanatçı, muhteşem sahnesiyle gönülleri fethetti.
Volkan Konak  gönülleri fethetti

Volkan Konak’ın sahnesinden önce Cahide Show Grubu kendine has sahne ve dans şovlarıyla keyifli bir akşamın başlangıcını yaptılar. Büyük alkışlarla sahneye çıkan Kuzeyin Oğlu, Öğretmenler Günü Galası akşamında unutulmaz performansıyla kendine bir kez daha hayran bıraktı. Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Konak, öğretmenlerimize; "İyi ki varsınız ve var olmaya devam edin" diyerek sevgi ve selamlarını yolladı. ‘Mimoza Çiçeğim’, ‘Dostum Dostum’, ‘Aleni’ gibi sevilen şarkıları misafirleriyle hep bir ağızdan söyledi.

Volkan Konak, şarkılarının yanı sıra sahnesinden anlattığı hikayeleriyle de kendisini dinlemeye gelenleri hem ağlattı hem de güldürdü. Yaklaşık üç saatlik performansıyla hafızalarda iz bırakan bir akşam yaşatan sanatçı, gecenin finalinde ayakta alkışlandı.