Teknoloji Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.09.2024 19:00 Güncelleme: 12.09.2024 11:36

Vertiv, bulut tabanlı ve üreticiden bağımsız yönetim ve izleme çözümünü tanıttı

Vertiv Environet Connect, mobil ve masaüstü ortamlarda çalışan, özelleştirilebilir görünümler ve esnek bir gösterge paneli ile kullanımı kolay bir arayüz sağlıyor.
Vertiv, bulut tabanlı ve üreticiden bağımsız yönetim ve izleme çözümünü tanıttı

Yapay zeka destekli iş yükleri ağın uç noktalarına yöneldikçe, uzak lokasyonlardaki veri merkezlerinin operasyonlarını sorunsuz ve verimli bir şekilde yönetebilmek için izleme gereksinimleri de giderek artıyor. Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv, bu talebi desteklemek amacıyla, bulut bağlantılı ve web tabanlı yönetim ve izleme çözümü Vertiv™ Environet™ Connect’i tanıttı. Üreticiden bağımsız bir arayüze sahip olan bu çözüm, farklı lokasyonlardaki veri merkezi altyapı ekipmanlarını uzaktan yönetebilmeyi ve izlemeyi sağlıyor. Environet™ Connect şu anda Avrupa, Orta Doğu, Afrika (EMEA) ve Kuzey Amerika’da kullanılıyor.

Uzak lokasyonlardaki Vertiv ekipmanlarının kurulumunu hızlandıran Environet Connect, ağ yönetim ekipmanlarının toplu yapılandırılmasını sağlarken yazılım güncellemeleriyle ekipmanların dayanıklılığını ve verimliliğini artırıyor. Sistemin izleme özelliği, kritik altyapıların denetimini geliştiriyor ve özelleştirilebilir alarm bildirimleri sağlıyor. Bu çözüm, izleme UPS sistemlerini, kabin güç dağıtım ünitelerini (PDU'lar), aküleri ve termal üniteleri kapsıyor.

Vertiv Yazılım ve Dijital Çözümler Başkan Yardımcısı Wesley Lim, "Edge dağıtımları hızla büyüyor. Büyük dil modelleri, tahmine dayalı analizler ve otonom araçlar gibi yapay zeka uygulamaları, dünyanın geleceğini şekillendirme potansiyeline sahip. Şu anda veri merkezlerinde çalışan bu uygulamalar, gecikmeyi azaltmak ve işlemdeki tıkanıklıkları önlemek için hızla uç noktalara taşınabiliyor. Environet Connect gibi güvenli, kullanıcı dostu ve web tabanlı bir izleme çözümünün devreye alınması, uzak ortamlarda operasyonel görünürlüğü artırarak maksimum verimli bir çalışma süreci sağlıyor" dedi.

Environet Connect, doğrudan müşteriler ve servis sağlayıcı (MSP) iş ortakları tarafından erişilebiliyor. Tüm kullanıcı türlerini destekleyen bu çözüm, aynı anda birden fazla kullanıcıya hizmet vererek iş ortakları ve müşteriler için süreci daha da kolaylaştırıyor. Vertiv, Environet Connect kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla yazılım eğitimi, müşteri destek hizmetleri ve varlık yönetimi gibi çeşitli hizmetler sunuyor. Bu hizmetler, teknik destek, donanım yazılımı güncellemeleri, cihaz yapılandırması ve uzaktan izlemeyi içeren kademeli seviyelerde sağlanıyor.

Vertiv, kısa süre önce Yüksek Performanslı Bilgi İşlem (HPC) ve yapay zeka dağıtımları için kapsamlı çözüm portföyü Vertiv™ 360AI'yi tanıttı. Bu çözümler; güç, soğutma, uçtan uca yaşam döngüsü hizmetleri ve dijital yönetim sistemlerini kapsıyor. Vertiv™ Environet™ Connect ise yapay zeka ekosistemindeki bu çözümler için ortak bir arayüz sağlıyor.

Vertiv Environet Connect hakkında daha fazla bilgi için Vertiv.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Vertiv Hakkında Vertiv (NYSE: VRT) müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli ve en iyi şekilde çalışmasını, iş gereksinimleriyle Vertiv (NYSE: VRT) müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli ve en iyi şekilde çalışmasını, iş gereksinimleriyle birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analitik ve devam eden hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, buluttan ağın ucuna kadar uzanan bir güç, soğutma ve BT altyapısı çözümleri ve hizmetleri portföyüyle günümüzün veri merkezlerinin, iletişim ağlarının ve ticari ve endüstriyel tesislerinin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Genel merkezi ABD’de Ohio Westerville’de bulunan Vertiv, 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haberler ve içerik için Vertiv.com ziyaret edebilirsiniz.

İleriye dönük ifadeler

Bu metin, 1995 tarihli Özel Menkul Kıymetler Dava Reformu Yasası, Menkul Kıymetler Dava Reformu Yasası, Menkul Kıymetler Yasası’nın 27. Bölümü ve Menkul Kıymetler Borsası Yasası’nın 21E Bölümü anlamında ileriye dönük beyanlar içermektedir. Bu ifadeler sadece bir tahmindir. Fiili olaylar veya sonuçlar, burada belirtilen ileriye dönük beyanlardakilerden önemli ölçüde farklı olabilir. Okuyucular, bunların ve Vertiv operasyonlarıyla ilgili en son Yıllık Rapor ve Form 10-Q ile ilgili müteakip Üç Aylık Raporlar dahil olmak üzere Vertiv'in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yaptığı dosyalara yönlendirilir, Vertiv’in yeni bilgiler, gelecekteki olaylar veya başka nedenlerle ileriye dönük beyanlarını güncelleme veya değiştirme yükümlülüğü yoktur ve bunlara yönelik herhangi bir yükümlülüğü açıkça reddeder.