Magazin 16.10.2021 04:11 Güncelleme: 15.10.2021 22:08

Usta tiyatrocudan opera sanatçısına klip desteği

Adını "O Ses Türkiye"nin ilk sezonunda yarışmanın finalisti olarak duyuran opera sanatçısı Mehmet Yenigün yeni şarkısı için İstanbul'da Şile'de klip çekti. "Attım Kadehi" adlı şarkısının klip çekimleri için kamera karşısına geçen sanatçıya tiyatronun usta ismi Selahattin Taşdöğen emektar balıkçı rolüyle eşlik etti.
Usta tiyatrocudan opera sanatçısına klip desteği

Bu yıl müzik hayatında yirminci yılını kutlamaya hazırlanan Mehmet, pop arabesk bir şarkıyla single albüm hazırladı. Sözleri Zafer Kerey’e, bestesi Turgay Saka’ya ve aranjesi Atınç Tombak’a ait olan “Attım Kadehi” adlı şarkıyı seslendiren sanatçı müzik listelerine hazlı bir giriş yaptı. Yeni şarkısına Şile’de balıkçı köyünde klip çeken sanatçıya klipte rol arkadaşlığı için destek ise tiyatro dünyasının eski ve usta ismi Selahattin Taşdöğen’den geldi.

Emektar bir balıkçı rolüyle klipte rol alan usta tiyatrocu, aşk acısı çeken genç adama dert ortağı oluyor. Klipin yönetmenliğini ise ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Ali Eşitmez üstlendi. Şarkısı dijital platformlarda beğeni kazanan Mehmet Yenigün “Şarkımız duygu dolu ve hüzünlü slow bir şarkı. Klipte klasik bir erkek ve bir kadın figürü kullanmak yerine, farklılık olsun diye usta tiyatrocu abim Selahattin Taşdöğen’e yer verdik. Klibime renk kattı ve destek oldu” dedi.