Kültür Sanat 15.08.2022 14:47

URLA İZMİR'DE MÜZİK ŞÖLENİNE SAYILI GÜNLER KALDI

Tomorrowland, Sea Dance gibi dünyanın en büyük festivallerinin headliner isimlerinden Belçikalı DJ-yapımcı Lost Frequencies ve daha birçok isim 19 Ağustos'ta Urla, İzmir'de dünya starlarını ağırlamaya hazırlanan Ionia Arena'da!
URLA İZMİR'DE MÜZİK ŞÖLENİNE SAYILI GÜNLER KALDI

Tomorrowland, Sea Dance gibi dünyanın en büyük festivallerinin headliner isimlerinden Belçikalı DJ-yapımcı Lost Frequencies ve daha birçok isim 19 Ağustos’ta Urla, İzmir’de dünya starlarını ağırlamaya hazırlanan Ionia Arena’da!

Şarkıları milyonlarca dinlenen, “Are You With Me”, “Where Are You Now” ve “Crazy '' gibi dünya çapında hit olan şarkıları ile adını tüm dünyaya duyuran ve Tomorrowland, Sea Dance gibi dünyanın en büyük festivallerinin ana sahnelerinde unutulmaz performanslara imza atan Belçika'lı DJ-Yapımcı Lost Frequencies,

Doğu enstrümanları ile batı müziğini ustaca harmanlayarak, elektronik müziğin ulusal ve uluslararası sahnelerinde en çok talep gören, yurtiçi ve yurtdışında önemli festivallerde sahne alarak büyük kitlelere ulaşan ismi Mahmut Orhan’ın yanı sıra ülkemizin başarılı DJ’lerinden Orkun Bozdemir, People Like Us, Oa Music, Violations sahne alacak.

Ionia Arena Dünya Yıldızlarını Ağırlamaya Hazırlanıyor!

Ionia Arena, Urla, İzmir’de ilk yılında 35.000 metrekarelik bir alan üzerinde hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki yıl - 2023’te - dünya starlarını ağırlamaya hazırlanan Ionia Arena, eğlencenin yeni adresi olacak.