Magazin 15.12.2019 22:54

Ünlü Şair Yazar Abdurrahman Delen "Kadınsız Bir Dünya Yaşanmaz Olur" Şiirini Kliplendirdi

Ünlü Şair ve Halk Ozanı Abdurrahman Delen, daha önce çocuk istismarına dikkat çekmek için yazdığı 'Dokunmayın Çocuklara' adlı şiirini besteleyen Delen, son günlerin kayanayan yarası haline gelen 'Kadına Şiddet'e dur demek için "Kadınsız Bir Dünya Yaşanmaz Olur" adlı bir şiir yazdı ve besteledi.
Ünlü Şair Yazar Abdurrahman Delen

Ünlü Şair ve Halk Ozanı Abdurrahman Delen, daha önce çocuk istismarına dikkat çekmek için yazdığı ‘Dokunmayın Çocuklara' adlı şiirini besteleyen Delen, son günlerin kayanayan yarası haline gelen ‘Kadına Şiddet’e dur demek için “Kadınsız Bir Dünya Yaşanmaz Olur” adlı bir şiir yazdı ve besteledi.

Abdurrahman Delen,‘Kadına Şiddet’e hayır demek için yazdığı “Kadınsız Bir Dünya Yaşanmaz Olur” isimli şiire yönetmen Ömer Beltekin yönetmenliğinde teknik ekipte  “Kadın Şiddetine Hayır Sloganıyla klipte yer aldı.Gerçek hayatta şiddete uğramış Şevkat-Der derneğinden 4 kadın oynadı.

Sosyal sorumluluk projelerinde fırsat buldukça yer alan  Abdurrahman Delen’e ünlü oyuncularda "Kadına Şiddete Hayır "diyerek  destek verdi. Delen çektiğim bu klip umarım  sevenlerim beğenir her zaman şiddete uğramış kadınlarımızın yanındayım “ Kadına Şiddete Hayır” dedi.