Vakıf Katılım web
Kültür Sanat 28.02.2021 08:33

Ünlü Oyuncu, Yazar ve Yönetmenler 221B Polisiye Festivali'nde

Damla Sönmez, 221B dergisinin düzenlediği Polisiye Festivali'nde; dünyaca ünlü, ABD doğumlu İzlandalı oyuncu Ólafur Darri Ólafsson ile polisiyeyi konuşacak. 
Ünlü Oyuncu, Yazar ve Yönetmenler 221B Polisiye Festivali'nde

Trapped, True Detective gibi dünyaca ünlü dizilerde rol alan; The BFG, Fantastik Canavarlar gibi filmlerden tanınan Darri Ólafsson’la bugün saat 21.00’de gerçekleşecek yayın Youtube’dan izlenebilecek. Damla Sönmez ve Darri Ólafsson, dünyanın farklı ülkelerinde izlenen polisiye/suç drama dizilerinde oyuncu olmayı, türün tüm dünyada nasıl bu kadar ilgi gördüğünü iki oyuncu olarak konuşacak.

221B Polisiye Festivali’nin pazar günkü programında Boran Kuzum ve Miray Daner, senarist Ercan Mehmet Erdem’le birlikte, ilk sezonu yayınlanan ve ikinci sezon onayını alan Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi’ni  konuşacak.

Pazar akşamı sona erecek festivalde ekonomist ve yazar Mahfi Eğilmez, gazeteci Yazar Timur Soykan, Ceset ve Görünmeyen Misafir gibi başarılı polisiye filmlerde imzası olan senarist ve yönetmen Oriol Paulo; ödüllü yönetmenler Yeşim Ustaoğlu ve Ümit Ünal ile birlikte uzman isimler yer alacak.

221B Polisiye Festivali’ni Pazar akşamına kadar Mylos Yayın Grubu Youtube kanalından takip edebilirsiniz.