Magazin 13.10.2021 04:13

Ünlü markanın çantaları HAÇİKO için satıldı

New York'ta havayolları onaylı ilk lüks evcil hayvan taşıyıcı çantalarını yaratan Emre Ertürk, HAÇİKO Başkan'ı Ömür Gedik ile Swiss Otel'de sokak hayvanları yararına şık bir davet verdi.
Ünlü markanın çantaları HAÇİKO için satıldı

ENY evcil hayvan taşıma çantaları Pet Penthouse serisinin tanıtıldığı etkinliğe Gülay Kamaz, Pınar Eczacıbaşı, Yasemin Gülman, Şebnem Demir, Reyhan Gülman, Esra Kaktüs, Aslıgül Çebi gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra onur konuğu olarak filantropist Meera Gandhi de katıldı. CarrefourSA, Petstylist Nurbanu Büyüktuna ve Manifesto’nun destek verdiği etkinlikte Emre Ertürk’ün ve Redart sanatçılarından Sevtap Yılmaz’ın tabloları da satışa çıkarıldı.

Günün maskotu ise Ömür Gedik’le poz veren sosyal medyanın fenomen köpeği Vegas oldu. 

Ömür Gedik; ‘Vegas bugün sokaktaki arkadaşları için burada, biz de elimizden geldiğinde hepsinin yanında olmaya çalışıyoruz’ dedi.

Ünlü markanın çantaları HAÇİKO için satıldı. 

Ömür Gedik, "Bugün bu organizasyona Hayvanları çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma  Derneği'nin kurucu başkanı olarak katılıyorum. Bu güzel ve yararlı  bir projede olduğum için çok mutluyum. Evet benim evimde çok fazla kedi var hatta dün 2 tane daha geldi ve sayıları 32  oldu. Sanırım kediler kendi aralarında  konuşuyorlar burada iyi bakan yemek veren evini açan biri var hadi sizde gelin diyorlar hergün yeni kediler geliyor" diye konuştu.  Sözlerine devam eden Gedik, "Sadece evimde değil Türkiye'nin her yerinde dernek olarak yardım ettiğimiz bir çok hayvan var. Bu devirde sokakta bu kadar yardıma muhtaç hayvan varken, para ile satın almak hiç doğru değil en doğrusu sahiplenmek bence. İyilik bulaşıcıdır, inşallah birilerine bir şeyler bulaştırabiliyorumdur. Ahlaki davranışların bulaşıcı olduğunu düşünüyorum ve herkese tavsiye ediyorum" diyerek konuşmasını noktaladı.