Magazin 22.11.2019 00:30

Ünlü İsimlerden Üniversiteli Gençlere Anlamlı Destek!

Visa, Türk Eğitim Vakfı tarafından yürütülen "Kazandığı Üniversiteyi Kaybetmesin" kampanyasına destek oldu.
Ünlü İsimlerden Üniversiteli Gençlere Anlamlı Destek!

Kampanya dahilinde Visa ile yapılan iş birliği ile İstanbul, Ankara ve İzmir’de farklı noktalara temassız bağış kioskları yerleştirilirken ünlü isimler bu kioskların ekranından bağış çağrısında bulunuyor. Her bağışla birlikte kiosk üzerindeki kalplerin ışıkları yanarak iyilik için atarken üniversiteli gençlerin eğitimine verilen destek de artıyor.

Maddi imkânsızlıklar nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan gençlere katkıda bulunmak üzere Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından sürdürülen “Kazandığı Üniversiteyi Kaybetmesin” kampanyasına ünlü isimlerden destek geldi. Kampanya dahilinde Visa ile yapılan iş birliği ile Ankara ve İzmir’deki farklı noktalara yerleştirilen temassız bağış kiosklarının ekranı üzerinden bağış çağrısı yapanlar arasında Mehmet Turgut, Yunus Günçe, Gamze Cizreli, Selçuk Erdem, Ferman Akgül ve Açelya Akkoyun yer aldı.

İş birliğinin tanıtım etkinliği ise önceki günü City's BigChefs'de düzenlendi. TEV Genel Müdürü Yıldız Günay’ın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya, Visa Güneydoğu Avrupa Ürün Başkanı Zeynep Şener ile birlikte Gamze Cizirli, Mehmet Turgut ve Yunus Günçe katıldı.

Etkinliğe katılan davetliler, temassız bağış kiosklarını deneyimleme şansı da buldu. Temassız özellikli kredi veya banka kartlarını ekrandaki kalbe okutan davetliler, hızlı ve güvenli biçimde kampanyaya bağış yaptı. Bağışla birlikte ekrandaki kalbin ışıkları yanarken davetliler, eğitime duyarlı herkesi kampanyaya destek olmaya çağırdı.