Vakıf Katılım web
İstanbul 05.08.2022 15:57

ÜMRANİYE ÇOCUK FESTİVALİ SÜRÜYOR

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören Ümraniye Çocuk Festivali devam ediyor. Başkan İsmet Yıldırım, Ahmet Yavuz Ortaokulu'nda düzenlenen etkinliklere katılarak çocukların sevincine ortak oldu.
ÜMRANİYE ÇOCUK FESTİVALİ SÜRÜYOR

Ümraniye Belediyesi çocukların yaz tatilini daha keyifli ve verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla bir çocuk festivali düzenledi. Kapılarını 1 Ağustos’ta Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde açan Ümraniye Çocuk Festivali’nde birbirinden eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Başta çocuklar olmak üzere tüm mahalle sakinlerini bir araya getiren etkinliklerde; çocuk konserleri, çocuk tiyatroları, yarışmalar, balon şov, bowling, jonglör, Karagöz ve Hacivat, puan vurma, illüzyon gösterileri, eğitici atölye çalışmaları, şişme oyun parkurları, kostümlü karakterler, palyaço, yüz boyama ve ikramlar yer alıyor.

Her gün bir mahallede yapılan etkinlikler, bu kez de Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yavuz Ortaokulu’nda gerçekleşti. Başkan İsmet Yıldırım da festivale katılarak, çocukların sevincine ortak oldu. Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören festival renkli görüntülere sahne oldu.

Ümraniye Çocuk Festivali 12 Ağustos Cuma günü sona erecek.