Magazin 17.05.2022 04:46

TURKCELL VADİ'DE FATMA TURGUT KONSERİ

Üç yıldır Türkiye'nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye'nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ'de konserler son hızıyla devam ediyor.
TURKCELL VADİ'DE  FATMA TURGUT KONSERİ

Birçok şehirde çok fazla sayıda sahne alma fırsatı yakalayan, kariyeri boyunca birçok reklam müziği seslendiren, ilk albümü “Elimde Dünya”yla büyük ses getiren Fatma Turgut 15 Mayıs Pazar akşamı Turkcell Vadi’de binlerce seveniyle buluştu.

Sahneye, siyah renkli, Sultan Gadımbaylı 2022 yaz koleksiyonundan bir elbiseyle çıkan Fatma Turgut ‘Mübadele’ şarkısı ile konserin açılışını yaptı.

3 şarkı sonrası hayranları ile sohbet eden Fatma Turgut; ‘Bizi oradan nasıl görüyorsunuz bilemem ama siz buradan şahane gözüküyorsunuz. İlk kez gelenler el kaldırsın. Daha önce gelen arkadaşlarım ve bilenler biliyor çok eğleneceksiniz. İlk kısımda minik minik, küçük küçük acı çektiriyorum ama sonraki bölümde dans edeceğiz. İlk kısım aşk acısı çektiğim zamanlardan kalma biraz daha acılı oluyor tabii. Hep beraber eğlenmeye geldik değil mi? Ekibim ve bu gece bana eşlik eden Modern Yaylı grubu için alkış istiyorum’ dedi.

3 saate yakın sahne üzerinde performansını sergileyen Turgut’a, hayranları her şarkıda eşlik ettiler.

Fatma Turgut’un ardından sırasıyla; Perdenin Ardındakiler, Melike Şahin, Emir Can İğrek, Duman, Adamlar, Simge Sağın konserleri Turkcell Vadi’de seyircilere unutulmaz geceler yaşatacak.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor.