Magazin 14.09.2021 04:22

TURKCELL VADİ AÇIKHAVA'DA 5 SEZONDUR KAPALI GİŞE OYNAYAN MOLİERE'NİN 'CİMRİ' Sİ SAHNELENDİ

İstanbul'un en genç, en yeni açık hava sahnesi Turkcell Vadi Açıkhava'da, Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Atlantis Yapım işbirliği ile 12 Eylül Pazar akşamı Tiyatro Günleri kapsamında Semaver Kumpanya Moliere'nin ünlü eseri 'Cimri' sahnelendi.
TURKCELL VADİ AÇIKHAVA'DA 5 SEZONDUR KAPALI GİŞE OYNAYAN MOLİERE'NİN 'CİMRİ' Sİ SAHNELENDİ

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım işbirliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi Açıkhava, şehrin en iyi etkinliklerini Eylül ayında da sunmaya devam ediyor. Turkcell Vadi Açıkhava’da Atlantis Yapım ve Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliği ile Türkiye’nin en değerli sanatçı ve tiyatro gruplarının sahne aldığı etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. 12 Eylül Pazar akşamı Semaver Kumpanya’nın sergilediği Moliere’nin ünlü eseri ‘Cimri ‘seyircisiyle buluştu.

Semaver Kumpanya, Moliere'in ünlü eseri "Cimri” oyununu, Tansu Biçer’in yorumu ve Serkan Keskin’in çok konuşulan “Harpagon” performansıyla 5 sezondur kapalı gişe sahneliyor.

Müziklerini Okan Kaya, Ömer Öztüyen’in yaptığı oyunda Serkan Keskin, Sezin Bozacı, Ahmet Kaynak, Mertcan Ertürk, Metin Alpargun, Cansu Saka, Onur Yalçınkaya, Ezgi Ulusoy Tamer, Onur Şenol, Selen Şenay, Uğur Senkeri, Saniye Samra rol aldı. Turkcell Vadi Açıkhava’yı dolduran binlerce kişinin soluksuz ve her anını göz kırpmadan izlediği oyununun sonunda seyirciler tüm ekibi ayakta dakikalarca alkışladı.