Magazin 21.10.2021 04:04 Güncelleme: 20.10.2021 22:19

Turkcel Vadi Açıkhava Sahnesi'nda Murathan Mungan Şarkıları Hep Bir Ağızdan Söylendi

Turkcell Vadi Açıkhava, bu sefer dev bir projeyi ağırladı.
Turkcel Vadi Açıkhava Sahnesi'nda Murathan Mungan Şarkıları Hep Bir Ağızdan Söylendi

Birbirinden ünlü isimler serisinde Türk Edebiyat sahnesinin en güçlü kalemlerinden şair, yazar Murathan Mungan’ın sözlerini yazdığı şarkıları senfoni orkestrası eşliğinde söylediler.

Maskeli Balo, Telli Telli, Eskiden, Çember, Fırtına, Ağır Kapı, Nilüfer, Olmasa Mektubun, Aşk Yeniden gibi ezbere bilinen Murathan Mungan imzalı şarkılar senfonik düzenlemelerle 19 Ekim akşamı Turkcell Vadi Açıkhava’da seyircisiyle buluştu.

BOL STARLI BİR KADRO

Murathan Mungan Şarkıları-Senfonik projesinin kadrosunda Demet Sağıroğlu ve Ceylan Ertem gibi güçlü yorumcularla birlikte sevilen ünlü oyuncular da yer aldı. Yıllar önce oynadığı Rent müzikalindeki performansıyla çok beğenilen Pelin Akil, kendi yazdığı ve yorumladığı parça ile 2021 Number1 Video Müzik ödüllerinde “En İyi Dizi Şarkısı” ödülünü alan Başak Gümülcinelioğlu, oyunculukları kadar yorumcu olarak da çok beğenilen Uraz Kaygılaroğlu ve Tansel Öngel .

Alper Kömürcü yönetiminde 30 kişilik İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası gecede kadrodaki sanatçılara eşlik etti.

 Hiç ara vermeden 2,5 saat sahnede performans sergileyen senfoni orkestrası ve şarkılara sesleri ile hayat veren sanatçılar, izleyicileri büyüledi. Duygusal anların eğlenceli dakikalarla renklendiği konserde, izlemeye gelen binlerce kişi her bir şarkıya dev koro halinde eşilk etti.

Murathan Mungan’ın da seyiricler arasında olduğu konseri izlemeye gelenler arasında; Keremecem, Murat Dalkılıç, İpek Bilgin, Yargı dizisi oyuncuları, Seren Serengil gibi ünlü isimler de yer aldı.

Murathan Mungan’ın imzasını taşıyan şarkıların senfonik aranjmanları aynı zamanda projenin müzik direktörü de olan Alper Kömürcü’ye, yapım organizasyon, bugune kadar birçok iddialı projeye imza atmış Nurcan Karaca’ya ait.

Yoğun ajandalarına ragmen sanatçıların büyük bir heyecanla hazırladığı bu çok özel geceye Covid19 nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sınırlı sayıda seyirci alındı.