Magazin 07.07.2022 04:50

TÜLİN ŞAHİN'DEN KADINLARA MAYO VE BİKİNİ TÜYOLARI

Tülin Şahin, dünyanın en büyük ve en ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ı tercih eden kadınlar için mayo ve bikini seçimleri yaptı.
TÜLİN ŞAHİN'DEN KADINLARA MAYO VE BİKİNİ TÜYOLARI

Dünyaca ünlü top model Tülin Şahin, markanın her tarzıyla birbirinden iddialı, desenli, renkli mayo ve bikinilerinden oluşan 2022 Yaz Koleksiyonları'ndan seçtikleri ürünleri 'Victoria's Secret ile Plaj Stili' adı altında sosyal medya hesaplarından fotoğraflar ve videolarla görücüye çıkardı. Tülin Şahin, flamingolu mayo, limon desenli bikini, bel oyuntularına yer verilmiş mavi mayo ve Victoria's Secret'in simgesi haline gelmiş ışıltılı üzerinde logolu askılara sahip kırmızı bikini görüntüleriyle takipçilerinde övgü dolu sözler aldı.

Soru yağmuruna tutuldu

Yoğun ilgi gören paylaşımların ardından soru yağmuruna tutulan top model Tülin Şahin, takipçilerine önerilerde bulundu. Dünyaca ünlü model Tülin Şahin, "Bacaklarınızı daha uzun göstermek istiyorsanız derin oyulmuş bikini altlarını tercih edin. Vücudunuzun orta bölgesinde fazlalıklar varsa mutlaka toparlayıcı mayo tercih edin. Basenlerde fazlalık varsa bikini altlarını ipli tercih etmeyin. Onun yerine birazcık daha kalın bantlı olabilir. Bralet tarzı bikini üstler göğüsleri alttan destekleyerek çok güzel bir form yaratır. Braletlere ise en güzel yüksek bel bikini altları yakışıyor" cümleleriyle kadın takipçilerine tüyolar verdi