Türkiye - Gündem 06.02.2018 14:03

TRIPADVISOR'DAN RIXOS HOTELS'E 25 ÖDÜL

Dünyanın hızla büyüyen otel zincirlerinden biri olan Rixos Hotels, en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor kullanıcılarının oyları ve yorumlarıyla belirlenen "Travelers' Choice 2018" değerlendirmesinde 10 oteliyle 25 kategoride dünyanın ve bölgelerinin en iyileri arasına girdi.
TRIPADVISOR'DAN RIXOS HOTELS'E 25 ÖDÜL

Özenli hizmet anlayışını, yenilikçi ve yaratıcı konseptiyle harmanlayarak konuklarını en iyi şekilde ağırlayan Rixos Hotels, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor tarafından ödüle layık görüldü.

10 Rixos oteline 25 kategoride ödül


2018 TripAdvisor Travellers' Choice Ödülleri her yıl olduğu gibi bu yıl da kullanıcılarının oyları ve yorumları doğrultusunda en iyileri seçti. Rixos Hotels’e ait 10 otel 25 kategoride dünyanın ve bölgelerinin en iyileri arasına girdi. Türkiye’den Rixos Pera’nın da listeye girdiği değerlendirmede Rixos’un Ortadoğu ve Avrupa’daki otelleri yer aldı.

Ortadoğu bölgesinde Mısır’dan Rixos Seagate Sharm ve Rixos Sharm El Sheikh, Birleşik Arap Emirlikleri’den Rixos The Palm Dubai ve Rixos Bab Al Bahr, Orta Asya bölgesinde Kazakistan’dan Rixos President Astana, Rixos Khadisha Shymkent ve Rixos Almaty, Avrupa bölgesinde Hırvatistan’dan Rixos Libertas Dubrovnik ve Rusya’dan Rixos Krasyana Polyana Sochi 25 kategoride ödüle layık görüldü.