Ekonomi 08.04.2021 07:08 Güncelleme: 07.04.2021 20:37

Tivibu'da Mart'ta animasyon ve komedi izlendi

Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu'da Mart ayında en çok yüzde 35 animasyon, yüzde 25 komedi ve yüzde 24 ile aksiyon/macera yapımları izlendi. Kırmızı Halı Klasörü'nün en çok izlenen yapımı ise "Zack Snyder'ın Adalet Birliği" oldu.
Tivibu'da Mart'ta animasyon ve komedi izlendi

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, izleyiciye her ay farklı türde yerli ve yabancı onlarca yapım sunuyor. Mart ayı verilerine göre Kırmızı Halı klasöründe en çok izlenen yapım “Zack Snyder'ın Adalet Birliği” olurken en çok izlenen türler yüzde 35 animasyon, yüzde 25 komedi ve yüzde 24 aksiyon/macera filmleri oldu. Tivibu Seç İzle klasöründe ise en çok yüzde 38 çocuk, yüzde 21 dizi ve yüzde 11 oranında aksiyon/macera içerikleri izlendi.

Kırmızı Halı klasöründe Mart ayında diğer en çok izlenen filmler sırasıyla Recep İvedik 6, Cadılar, Karlar Ülkesi, Kayhan, İnanılmaz Aile 2, Moana, Kılıç ve Scooby-Doo!, Recep İvedik 5 ve Arabalar oldu. Aynı dönemde Seç İzle’nin en çok izlenen filmleri ise sırasıyla Avatar, Lego Filmi 2, İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi, Acayip Güzelim, Aquaman, Looney Tunes: Tavşanın Kaçışı, Dunkirk, Köpecik Pit Ekibi, Venom: Zehirli Öfke ve Cumali Ceber 2 oldu.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu’nun içerikleri IPTV ve uydu platformlarının yanı sıra Smart TV ekranlarından ve Tivibu Go uygulaması üzerinden mobil ve web’den izlenebiliyor.