Magazin 27.05.2023 04:54

The Whirl, yeni döneme marka elçisi İbrahim Çelikkol'la adım attı

Türkiye'nin "yüksek kaliteli" kahve kavurucusu The Whirl, yeni döneme marka elçisi İbrahim Çelikkol'la merhaba dedi. Backyard'da gerçekleşen The Whirl lansman buluşmasında konuklar, The Whirl kahve ürünleriyle bambaşka bir deneyim yaşadı. Etkinliğe, Ayça Ayşin Turan, Yasemin Yürük, Merve Oflaz, gibi pek çok ünlü isim katıldı.
The Whirl, yeni döneme marka elçisi İbrahim Çelikkol'la adım attı

Kahveseverlerin her yudumda aynı tadı alabilmeleri için üç yıl önce yola çıkan ve kısa süre içinde Türkiye’nin önde gelen kahve kavurucuları arasına giren The Whirl, lezzet tutkunlarını düzenlediği lansmanda bir araya getirdi. The Whirl’ün marka elçiliğini üstlenen başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol’un katılımıyla gerçekleşen lansmanda Ayça Ayşin Turan, Yasemin Yürük, Merve Oflaz,  gibi ünlü isimler de yer aldı. Backyard’da gerçekleşen etkinlik keyif ve lezzet dolu anlara sahne oldu. Konuklar lansman buluşmasında The Whirl marka hikayesini dinleme ve The Whirl kahve ürünlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

“Kahve tutkunlarının yüksek kaliteli kahve içebilmeleri ve her yudumda mükemmel tadı alabilmeleri için çalışmaya devam edeceğiz.”

Etkinlikte konuşan The Whirl Genel Müdürü Recep Pehlivan, “Yüksek kaliteli kahvede yeni keşiflere açık olanların, içtiği kahvenin hikayesine bağlananların, bir bardak kahvede dünyayı çevreleyenlerin markası olarak 3 yıl önce çıktığımız yolculukta önemli bir aşama kat ettik. Şimdi ise önümüzde yeni bir süreç var. Daha fazla tüketiciye kaliteli kahve sunmak için çıktığımız yolda ilk adımlarımızı bugünkü lansmanımızla atıyoruz. Sevgili İbrahim Çelikkol’a da bu yolculukta bize eşlik ettiği için teşekkür ediyorum. Kahve tutkunlarının yüksek kaliteli kahve içebilmeleri ve her yudumda mükemmel tadı alabilmeleri için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

“The Whirl’ün kahvelerini tattıktan sonra birlikte yürümeye karar verdim.”

The Whirl marka elçisi İbrahim Çelikkol ise “Birçoğunuz gibi benim de günümün birçok anına kahve eşlik ediyor.  Dolayısıyla kahvenin tadını alabilmek, iyi bir kahveyi deneyimlemek gerçekten önemli. İtiraf etmem gerekirse; The Whirl’ün kahvelerini tattıktan sonra birlikte yürümeye karar verdim. Ardından da keyifli bir reklam filmine imza attık. Film, izleyenlerimize gerçek yaşantımdan bir kesit sunuyor. Bir kahve tutkunu olarak The Whirl’ün elçiliğini üstlenmekten mutluluk duyuyorum. Kahvelerini severek tükettiğim bir markanın yüzü olmak, benim için çok önemli. Diğer yandan The Whirl ile ortak değerlere de sahibiz. Sürdürülebilirliğe verdiği önem ve dünyanın kaynaklarına karşı hassasiyeti, benim adıma The Whirl’ü farklı kılan noktalar. Yeni dönemde The Whirl’ün benzersiz kahvelerini deneyimlemeyi ben de sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

"BEĞENDİK, TATTIK VE ONAYLADIK"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Çelikkol, "Ben hayatım içerisinde kahve tüketimini çok sık yapıyorum. Güzel bir reklam anlaşması yaptık. Kemal Sunal'ın da bir sözü vardır, bir hikayesi vardır. Eşi ona bu kadar çok reklam teklifini niye reddettiğini sormuş. O da demiş ki bütün halk beni seviyor, ben bu sorumluluğun altına giremem. Eğer kötü olan ve emin olmadığım bir şeyi kabul edersem bu yanlış olur yanıtını veriyor. Bizler de emin olmadığımız bir anlaşma yapamayız ama anlaşmadan önce biz tattık ve beğendik. Ondan sonra anlaşmaya vardık." diyerek bir genelleme yaptı. Çelikkol, "Reklam filminde de benim bir günüm üzerinden ilerledik. Nasıl geçtiğini anlattık aslında. Yaz da geliyor, biz çalışıyoruz ama az kaldı bitecek setimiz de." dedi. Geçtiğimiz yıl ayrıldığı Mihre Mutlu'dan olan çocuğu Ali ile ilgili de konuşan Çelikkol, "Her zaman oğlum ile birlikteyiz. O benim hayatım ve bir parçam. Beni geleceğe sürükleyen ve heyecanlandıran. Meslek olarak da soracak olursanız eğer, herkesin kendi tercihi ya. Ben tercihlerinin arkasında dururum. Annesi de aynı şekilde. Mutlu bir çocuk olsun istiyoruz." diyerek her koşulda destekleyeceğini dile getirdi. Geceye sevgilisi Natali Yarcan ile katılan İbrahim Çelikkol, aşk sorularına ise, "Beraber geldik evet. O da iyi ki var. O benim kıymetlim. Varlığı ile de bana en büyük desteği veriyor. Ona da çok teşekkür ediyorum." dedi. 

"İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUM"

Geceye katılan bir diğer isim ise Ayça Ayşin Turan'dı. Gazetecilerin sorularına yanıt veren Turan, "Kahveyi çok fazla tüketiyorum ben sanırım. Direk uyandığımda güne kahve ile başlarım." dedi. Uzun süredir bir projede yer almayan oyuncu, bunun sebebini de açıkladı. Ayça Ayşin Turan, "İnce eleyip sık dokuyorum, ama bunu biraz fazla yapıyorum. Bir projede yer alabilmem için o hikayenin benim içime sinmesi lazım. Bu olur, diyebilmem lazım. Kalbimin atıp, beni heyecanlandırması lazım. O yüzden en doğrusunu bekliyorum ve en doğrusu olana kadar acele etmeden karar vermek istiyorum. Okuduğum çok proje var ama en güzeliyle döneceğimden emin olabilirsiniz." diyerek en doğru projede karar kılacağını dile getirdi.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Geçtiğimiz aylarda, adı Umut Evirgen ile anılan Ayça Ayşin Turan, aşk iddiaları hakkında da, "Hayatımda kimse yok, flörtüm de yok. Olduğunda söz göreceksiniz." dedi.