Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 04.12.2021 09:00

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 Araştırma Görevlisi alacak

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 Araştırma Görevlisi alıyor.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 Araştırma Görevlisi alacak

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 Araştırma Görevlisi alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre 10.07.2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Kanunun 50/d maddesi ve 09.11.2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 15. maddesine göre (öncelikli alan) Araştırma Görevlisi kadrolarına alım yapılacak.

Başvurular şahsen ya da posta yoluyla kadronun ilan edildiği birime yapılacak. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak.

Adayların tek bir kadro ilanına müracaat etmeleri gerekmektedir. Birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacak.

İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.