İş Dünyası Kaynak: Haber Merkezi 07.09.2024 12:35

Tavuk Dünyası En Beğenilen Marka

Misafir memnuniyetine öncelik veren ve menülerinde özgün lezzetlere yer veren Tavuk Dünyası, YouGov tarafından MediaCat için gerçekleştirilen "Markaların Kelime Karşılıkları" araştırmasının Hızlı Tüketim Restoranları kategorisinde "En Beğenilen Marka" olarak yer aldı.
Tavuk Dünyası En Beğenilen Marka

Türkiye’de ‘fast-casual’ restorancılık sektörünün öncü markası Tavuk Dünyası, YouGov tarafından MediaCat için gerçekleştirilen Markaların Kelime Karşılıkları araştırmasının Hızlı Tüketim Restoranları kategorisinde “en beğenilen marka” seçildi. Misafir memnuniyetini misyon haline getiren Tavuk Dünyası, markalardan bağımsız yapılan bu geniş katılımlı araştırmada "içimizden biri" ve “geleneksel” olma özelliğini taşıyarak kategorinin en üst sırasında yer almayı başardı. Bu bağımsız araştırma, Tavuk Dünyası’nın tüketici nezdindeki güçlü konumunu birkez daha gösterdi.

“Kültürel değerlere ve yerel lezzetlere önem veriyoruz”

Tavuk Dünyası olarak, misafir memnuniyetine ve herkese ‘iyi yemek’ deneyimi sunmaya öncelik verdiklerini belirten Tavuk Dünyası CMO’su Ceylan Özmen, misafirlerden aldıkları geri bildirimlerle lezzetlerini, servis kalitesini ve misafir deneyimini sürekli olarak geliştirdiklerini ifade etti. Misafirlerle kurdukları samimi bağın çok değerli olduğunun altını çizen Özmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Başta Anadolu olmak üzere dünyanın dört bir yanından özenle seçtiğimiz baharatlarla hazırladığımız soslarımızla özgün tatlar ortaya çıkarıyoruz. Özverili çalışmalarımız ve özgün lezzetlerimizle YouGov Türkiye'nin MediaCat için hazırladığı araştırmada, tüketicilerin ‘içimizden biri’ olarak tanımlayıp Hızlı Tüketim Restoranları kategorisinde ‘en beğenilen marka’ seçilmemiz gurur verici. Lezzetlerimizi deneyimlemiş misafirlerimiz tarafından bu tanımlamalara layık görülmemizde Tavuk Dünyası ekibinde yer alan herkesin emeği var. Kültürel değerlere ve yerel lezzetlere önem veriyor; Türkiye’den çıkmış global bir marka olma yolculuğumuzda yanımızda olan ve bize bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ediyoruz.”

 

54 büyük marka yer aldı

Markaların Kelime Karşılıkları araştırması, tüketicilerin sekiz ana sektördeki ideal marka tanımlamalarını ele alıyor. 54 büyük markanın yer aldığı araştırma, markaların tüketiciler tarafından nasıl algılandığını yansıtıyor. Tüketicilerin beklentilerine de yer veren araştırma, markalara önemli içgörüler sunuyor.