Vakıf Katılım web
Magazin 26.05.2023 04:59

Tan Taşçı Harbiye Sezonunu Açtı

​Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserleri kapsamında 2023 yazının ilk konseri için dün gece sahnedeydi. Konserin biletleri günler öncesinden tükenirken, İstanbul ve çevre illerden gelen müzikseverler uzun kuyruklar oluşturdu.
Tan Taşçı Harbiye Sezonunu Açtı

"Çok Mutlu ve Heyecanlıyım."

Son iki yıldır Türkiye ve Avrupa konserleri ile seyirci rekorları kıran, Harbiye'de dengeleri altüst eden Tan Taşçı, uzun bir ön çalışma ile hazırladığı "Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu" konseptinde sahnesini konservatuar öğrencilerinden oluşan 25 kişilik koro ile paylaşıyor. Öğrencilik yıllarında polifonik korolarda uzun süre şarkı söyleyen ve kariyerinde çok etkisi  olduğunu dile getiren sanatçı, o dönemlere döndüğünü ve bunu sahnesine taşımaktan çok mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi.

İki Gün Önce Tamamladığı Yeni Şarkısını İlk Kez Harbiye'de Söyledi; "Herhalde"

Tan Taşçı, dün akşam ki performansında söz ve bestesi kendisine ait olan ve konserden 2 gün önce tamamladığı yeni şarkısı “Herhalde” “İyi Sezonun ilk konserinde yeni yazdığım şarkımı ilk kez sizlerle paylaşmak istedim." diyerek Harbiye'de söyledi. 

Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu sahnede 2.5 saat kalırken, gecenin finalinde Taşçı, "Güzel şeyleri tek başımıza söylüyormuşuz onu anladım, o yüzden çok sesli bir koromuz oldu artık, hep beraber, daha kalabalık, söyleyeceğiz, güzel şeyleri ne kadar kalabalık  söylersek o kadar güzel şeyler olacak, daha sağlam, daha güçlü, daha çok söyleyelim, geldiğiniz için teşekkür ederim." diyerek “Yalan" performansı ile sezonun ilk Harbiye'sini tamamladı.