Ekonomi 06.08.2022 07:00

Tamek'ten bir ilk

Türkiye meyve suyu sektörünün en köklü firmalarından Tamek, ürünleri arasına alışılmışın dışında bir içecek deneyimi sunduğu Miksoloji Serisi'ni kattı. En sevilen geleneksel meyveleri nadir bulunan egzotik ve tropik aromalarla birleştirerek hazırladığı seride dört yeni çeşit bulunuyor.
Tamek'ten bir ilk

Türkiye meyve suyu sektörünün en köklü firmalarından Tamek, ürünleri arasına alışılmışın dışında bir içecek deneyimi sunduğu Miksoloji Serisi’ni kattı. En sevilen geleneksel meyveleri nadir bulunan egzotik ve tropik aromalarla birleştirerek hazırladığı seride dört yeni çeşit bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl OYAK Grubu Şirketleri bünyesine dahil olan Tamek, yenilikçi yaklaşımıyla ürün yelpazesini genişletmeyi sürdürüyor. Tamek şimdi yepyeni lezzetler arayanlar için farklı meyve aromalarının karışımından oluşan ve Türkiye’de bir ilk olan miksoloji serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Tamek’in yeni Chill Miksoloji Serisi, “Nar, Orman Meyveleri, Hibiskus”, “Portakal, Ananas, Çarkıfelek”, “Yuzu, Salatalık, Nane” ve “Tuzlu Karamel, Zencefil, Narenciye” olmak üzere dört çeşitten oluşuyor.

Bu sofistike lezzet dünyasını şık bir şekilde ambalaj tasarımlarına da taşıyan Tamek, Chill Miksoloji Serisi’ni 1 litrelik karton ambalajlarda satışa sunuyor.